نوشته اصلی توسط Herzeleid من هيچ وقت نتوسنتم راحت با مسائل كنار بيام واسه همينه هميشه ميگذره اما خيلي سخت ميگذره واسم دقیقا از حرفات فهمیدم محمد.امین توقع از هیچکس نداسته باش یه وقتایی یه ادمایی که فکرشو نمیکنی ناراحتت میکنن
نوشته اصلی توسط Milad کتاب بیشعوری رو کسی خونده ؟ دستمه بعد کتاب کوری گزینه اولمه چاپ دوازدهمشه تعریفشم زیاد شنیدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid من هيچ وقت نتوسنتم راحت با مسائل كنار بيام واسه همينه هميشه ميگذره اما خيلي سخت ميگذره واسم اینجوریباید از خیلی چیزا گذشت
Hero Enter Viva Real Madrid
توانایی تبدیل شدن به سیاوش قمیشی رو داره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط 3fide هنوز شازده کوچولو و پانته آ بانوی افسونگر شوش و خیلی دوست دارم شازده کوچولو با صدای شاملو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فازت با فازم سازگار نیست واسه همينه من هميشه تو انزوا بودم حتي تو نزديك ترينا هم كسي حرفاي منُ نفهميده هيچ وقت
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دستمه بعد کتاب کوری گزینه اولمه چاپ دوازدهمشه تعریفشم زیاد شنیدم بیشعوری دستته یا کتابش دستته ؟ بشین بخون جالبه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ولی اگه کتابی تو زمینه روانشناسی اجتماعی .. یا جامعه شناسی که مربوط به روانشناسی باشه... کتاب تخصصی نه.. برا مطالعه ازاد اگه به ذهنت میرسه بهم بگو باشه بدبختی همه کتابای جامعه شناسی یا المانی یا انگلیسی یا امربکایی خیلیاشونو ترجمه نکردن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جمله اخرت درسته اما قرار نیست بشین جایی و هیچکار نکنیم بگیم همه چی از قبل معلوم شدست منظور منم اون نبود .... نه تفاقا ما خودمونم تو شكل گرفتنش نقش داشتيم ولي ديگه يه چيزايي جبران ناپذير ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شازده کوچولو با صدای شاملو دوستش داشتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن