نوشته اصلی توسط mali68 من با شما هیچ حرفی ندارم مهندس مهندس نما البته دور از جون شما قوطی پلاستیکی آبلیمو ی کنار ِ بشقابِ کلپچتم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 البته دور از جون شما قوطی پلاستیکی آبلیمو ی کنار ِ بشقابِ کلپچتم ابلیمو نمیخوام اب تهرونو درست کن سنگ کلیه نگیرم
نوشته اصلی توسط mali68 ابلیمو نمیخوام اب تهرونو درست کن سنگ کلیه نگیرم مگه من آب و فاضلاب کار میکنم ماء الشعیر بخور رد بده
امیر لیلا فروهر فردا شب میاد ؟ پس چرا زده 26 نوامبر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه من آب و فاضلاب کار میکنم ماء الشعیر بخور رد بده والا اگه شیمی خوندی پس یعنی شما باید بری ببینی اب تهران چی داره چی نداره.
نوشته اصلی توسط A M I R خوب حتما امشب میاد دیر نشده ؟ آخه رادیو نوشته پنجشنبه 26 نوامبر ، امروز 26
نوشته اصلی توسط A M I R فقط یه اصفهانی میتونه بره با اینرنت قهوه خونه 50 تا البوم هر کدوم 150 مگ از شجریان دل کنه
نوشته اصلی توسط A M I R نمی دونم وااله
نوشته اصلی توسط mali68 والا اگه شیمی خوندی پس یعنی شما باید بری ببینی اب تهران چی داره چی نداره. آخه چه ربطی داره ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه چه ربطی داره ؟ والا من که هر چی مهندس شیمی میشناسم تو سازمان اب کار میکنن میبینن اب کدوم ناحیه از کدوم ناحیه بدتر یا بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن