نوشته اصلی توسط A M I R همه سلام من فقط اینجا ثبت نام تا هیچ ایده چه چیزی شما بچه ها انجام می دهند در اینجا. اگر آن چیزی است که من فکر می کنم این است، من می خواهم به یک بخشی از آن را من قادر به خواندن و نوشتن به فارسی. فقط اتفاق افتاده هیچ ابزار برای آن در حال حاضر، دفعه بعد من به زبان فارسی را ارسال. برخی لطفا یکی را به من بگویید که چگونه هزینه آلبوم و چگونه و یا چه کسی آنها را شما در میان بگذارم. لطفا آن را راه پیرمردی که، این دور از خانه (IRAN) برای یک مدت loooooong می تواند درک سوار هواپیما شدن. عشق شما همه شماره کارت بده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad بدبخت از وقتی من از مدیریت برکنار شدم نون لواش شده 200 تومن فخر نفروش فخر فروش
نوشته اصلی توسط Milad آره خدایی سعی کن قشنگ برینی قبلش یه آب گوشت چرب میخورم بعدشم کل پاچه تا قشنگ اسهال کنم تو آهنگ
ﻻﻑ ﺟﺪﯾﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍ . . . . . . . . . . . . . . . . ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﻡ ﺷﺎﻃﺮﻩ
نوشته اصلی توسط milad771 قبلش یه آب گوشت چرب میخورم بعدشم کل پاچه تا قشنگ اسهال کنم تو آهنگ
الان اگه یه صندلی مدیریت چاوشیستی داشتیم اینجا این میلاد و سینجول باید بن میشدن سر ریدن به ارزشای چاوشیستی ما
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فخر نفروش فخر فروش این همه تو فروختی یه بار حق نداریم ما بفروشیم ؟ خسته نشدی از بس به ما از بالا به پایین نگاه کردی؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH الان اگه یه صندلی مدیریت چاوشیستی داشتیم اینجا این میلاد و سینجول باید بن میشدن سر ریدن به ارزشای چاوشیستی ما
نوشته اصلی توسط A M I R تایپیک خداحافظی بزن بعد بخون خب دوستان آهنگ گل گندم بخاطر برخی مشکلات فنی رفت تو آرشیو پیش اهنگ صید جگر خسته محسن
نوشته اصلی توسط shimaa به تو ربطی نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن