سر آلبومی فریدون میگن کاوره
خاك تو سرش با اين اسم انتخاب كردنش![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرهوشنگ ابتهاج
۶ اسفند ۱۳۰۶
رشت![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک ۱ آلبوم فریدون ، آهنگی که اسم آلبوم هم روش هست کاور از آب درومد !
ملودی که مو به مو از آهنگ "Play & Win - Slow Motion" که سال ۲۰۰۹ منتشر شده کاور شده و آقای فریدون به نام خودشون زدن
کاور اصلا هم بد نیست ، اما وقتی که پشت آلبوم ذکر شه ! نه اینکه ملودی و آهنگ شخص دیگه رو به اسم خودت بزنی !
آلبوم فوقالعاده زیبا بود نمیشه این رو کتمان کرد ، اماای کاش ذکر شده بود که این آهنگ کاور هست ....
لینک YouTube آهنگ Play & Win - Slow Motion : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود آهنگ عشق یعنی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران عباسی : من از تنظیم کار (معروف) شادمهر به دلیل قذیمی شدن تنظیم انصراف دادم من 2 سال و نیم پیش این کارو تنظیم کرده بودم و اصلا علاقه ای به پخش اون با تنظیم قدیمی نداشتم. انتخاب "آرون حسینی" فکر میکنم کار بسیار درستی باشه.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)