نوشته اصلی توسط Peyman آدم توی هر شرایطی باشه باز به آغوش موسیقی برمیگرده لامصب دوای هرچی درده البته صرفا براي كسي كه با روحش عجينه نه براي همه
نوشته اصلی توسط HADIS اتفاقا موسیقی منشا درده...نباشه هم به درد پر وبال میده! بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی ، برای چه منظوری بری سراغش
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط HADIS آره خدا رو شکر يه سوال اگه كنكور شهرستان قبول شي خانواده ميذارن بري؟
نوشته اصلی توسط Peyman بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی ، برای چه منظوری بری سراغش درسته ولی به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
سرعت خیلی خوبه با تشکر از فحش و جنگ و دعواهای امیر
نوشته اصلی توسط Peyman بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی ، برای چه منظوری بری سراغش نمیدونم..واسه آرامشش میرم ولی بعد احساسا می کنم خود درده!!!
نوشته اصلی توسط mahdi سرعت خیلی خوبه با تشکر از فحش و جنگ و دعواهای امیر
نوشته اصلی توسط tandis_m يه سوال اگه كنكور شهرستان قبول شي خانواده ميذارن بري؟ پسرخاله من مشهد میشینه 3 سال مونده پشت کنکور فقط واسه اینکه حتما باید تهران قبول شه هر سه سال هم شهرستان میشد قبول شه
نوشته اصلی توسط tandis_m يه سوال اگه كنكور شهرستان قبول شي خانواده ميذارن بري؟ واسه خواهرم که نزاشتن اما فک میکنم واسه من شرایط فرق کنه،آخه خواهرم ریاضی بود قبولیش از تجربی نسبتا راحت تره
نوشته اصلی توسط mahdi درسته ولی به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره موافقم!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن