نوشته اصلی توسط shimaa پیمان کتابی داری در مورد عکاسی ؟ هیچی یه سری مطلب توی اینترنت خوندم ، یه سری کار هم از استاد دانشگاهمون یاد گذفتم ، بقیشم سعی کردم تقلید کنم ، اول تقلید تا خوب بتونی کار رو یاد بگیری ، بعد هم خودم دست به کار شدم و واسه خودم عکس انداختم ... هیچ هدفی بجز خودم و دل خودم نبود
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
shimaa
نوشته اصلی توسط HADIS هیچوقت کویر نرفتم ولی عاشق آسمون و سکوت و وسعت بی انتهاشم آره عالیه من هرسال با خونواده و اقوام که از شهرهایی دیگه میان عید رو میریم کویر اونجا نه موبایلی نه هیچی تو دسترس نیست فقط سکوته سکوت! یعنی دراز میکشی رو ماسه تو سکوت مطلق ! اونجا به خیلی چیزا میرسی و میبینی کجای دنیا وایستادی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط tandis_m حديث شب كوير فوق العادس آدم فكر ميكنه اگه دست دراز كنه ميتونه ستاره ها رو بگيره بارها تصورشو کردم! وقتی سردرد میشم اینکارو میکنم تا سرم خوب بشه کویر عالیه پر از آرامش..
نوشته اصلی توسط mahdi من هرسال با خونواده و اقوام که از شهرهایی دیگه میان عید رو میریم کویر اونجا نه موبایلی نه هیچی تو دسترس نیست فقط سکوته سکوت! یعنی دراز میکشی رو ماسه تو سکوت مطلق ! اونجا به خیلی چیزا میرسی و میبینی کجای دنیا وایستادی فوق العاده س...تازه فک کن بعدش یک قلم و کاغذم دستت بیاد منکه ذهنم و خالی می کنم رو برگه! خوشبحالت!! ما فقط یک بار از کویر عبور کردیم!تو مسیرمون بود!
نوشته اصلی توسط mahdi تو حیاط خونه گرفتم محدود بود دیدم نمیشد اینقدر خم و راست شدم تا کامل بیفته تو عکس اها ... ادم تو محدودیت ها ستاره میشه
نوشته اصلی توسط milad771 هیچی دیگه گفتن خفه شیم . ما بریم داش . یا علی quote=a m i r;263670]هر چور می تونی خفه شو من تو را بن می کنم چشم یا علی[/QUOTE] ميلاد جون نميدونم از دست كي دلخوري ولي لفظ شما هم خوب نبود صحبتهاي ما كه مشكلي ايجاد نميكرد
نوشته اصلی توسط mahdi چه شده میلادم در این شب عیدی دیگه گفتن خفه شیم هیچی دیگه . ما بریم داش . یا علی نوشته اصلی توسط A M I R هر چور می تونی خفه شو من تو را بن می کنم چشم یا علی
نوشته اصلی توسط milad771 دیگه گفتن خفه شیم هیچی دیگه . ما بریم داش . یا علی چی شده ؟ کجا ؟ بیا ببینم چته
اینم قبلا اینجا گذاشتم
HADIS, shimaa
از هر شب بدون تو بیزارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن