کیسه لوله شده![]()
باریدم باریدم گل دادی
باریدم تا دیدم گل دادی
گلدون از بارون بیزار شد![]()
.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بقیه کسانی که ما [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هارو درک میکنن انتظار دارم از این حرکت حمایت کنن و جمع کنیم این بی شرافت بازیارو
من به زبان مادریم فعالیت میکنم دلیل نمیشه کارم رو پاک کنن و بخوان ازم باج بگیرن ! هم اینا هم سایت های دیگه که وقتش همشون این بلا باید سرشون بیاد !!
به شخصه اگر پاش بیوفته میرم درم اداره ارشاد میگم اقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و دیگر هنرمدا (که همشون برام قابل احترامن و دوستیم دورادور) به چه حقی لینک این سایتی که از آمریکا اداره میشه و ماهیانه میلیون ها دلار از طریق شیر کردن شماها در پول دذ میاره رو تبلیغ میکنید ؟ به خودشون پیام دادم اگر ادامه دار باشه میکنم این کار رو مطمعنم نهادی هست که پیگیری کنه !
.
.
.
.
متنی رو آماده کرده بودم که بگم اما گفتم به خاطر شما نگم اما میگم :
راجع به سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که رادیو پیر یا رادیو ... اسمشو بذارن بهتره باید بگم به حرمت اون چند هزارنفری که شاید خیلی هاشون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نبودن اما از من پشتیبانی کردن , فعلا به کار خودم ادامه میدم و تن و حواشی نمیدم تا روزی دست تک تک ادمین های ایرانی این سایت که ماهیانه هر کدوم بیش از 20 میلیون تومان درامد دارند و ادمین های خارجی این سایت که ماهیانه چندصد دلار از طریق گوگل ادسنس و دیگر طرفند های باجگیری از خواننده های نو پای داخلی و خارجی درامد دارند اما میگن این سایت مجانی هست رو برای همه رو کنم.
مردم از هر قشری با سن و سال های مختلف رفتند تویه این سایت از طریق پیام و کامنت و پست رویه وال پیجشون ازشون خواستن که دلیل حذف کردن و عدم حمایت از من رو بگن اما با بی شرمی تمام بی اعتنای کردند و هیچ جوابی به مردم ندادن این برای من قابل بخشش نیست هنرمند معروفی نیستم تازه شروع کردم اما خدا باهامه و افرادی که شاید تعدادشون کم باشه اما غیرتی هستن و با اصالت !
منی که دارم به زبون مادریم میخونم و این سایت من رو مورد تحقیر قرار داد و کارهایم رو که کلی بازدید داشت حذف کرد برای اینکه بنده حاظر به باج دادن نشدم !
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)