نوشته اصلی توسط A M I R 7 تا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اوکی
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط A M I R خانوم اغای نصیری ها با آخرین عکسی که ازش داشتم زمین تا زیر زمین فرق کرده
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط A M I R در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم تو ازینا هم گوش میدی
.
نوشته اصلی توسط A M I R هنو چند ماه نگذشته بود از عقدشون موری رو فرستاد گوشه زندون عروسی کنن میفرستتش گوشه قبرستون باوو عروسی کردن دیگه
نوشته اصلی توسط A M I R بنده کلا همه نوع خواننده ای همه نوع سبکی گوش میدم و خودم رو در انحصار چند خواننده خاص قرار نمی دم گذاشتم تایپیک 320 گفتی ناظری گذاشتی خبر بده سنتی نهایت 2-3 تا آهنگ خوشم اومده.... یکیشم" خدا را میشناسم از شما بهتر میباشد"
نوشته اصلی توسط A M I R بنده کلا همه نوع خواننده ای همه نوع سبکی گوش میدم و خودم رو در انحصار چند خواننده خاص قرار نمی دم گذاشتم تایپیک 320 گفتی ناظری گذاشتی خبر بده من فدات شم خوشگلم
نوشته اصلی توسط A M I R امیدی هست زورمو میزنم
نوشته اصلی توسط A M I R کی داشت خونشو تموم می کرد دو ماه قبل که من شنیده بودم عروسی کردن دیگه دقیق خبر دقیق ندارم ماشالا خپل شده
نوشته اصلی توسط A M I R محدود کردین خودتونو محدود چیه سنتی هر آهنگش حدود 10 دقیقس که 4 دقیقه اول با زدن یه ساز شروع میشه 3 دقیقه بعد یه نفر های و هوی میکنه 1 دقیقه آخر هم دوباره همون ساز رو میزنن
نوشته اصلی توسط A M I R عروسی نمی دونم والله من گمونم عقد کرده بودن کلا خدابیامرز تو هیچی شانس نداره تو یه چی داره ...آنتالیا رفتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن