صفحه 200 از 12529 نخستنخست ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,991 به 2,000 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    حداکثر ابعاد این نوع فایل 190 در 255 در نظر گرفته شده است. ما نمی توانیم در ابعاد فایل شما تغییر ایجاد کنیم. لازم است که شما بعد از تغییر دادن ابعاد فایل آن را دوباره آپلود کنید. ابعاد فعلی فایل شما 265 در 403 می باشد

هر اواتاري ميذاري اين رو مياره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دمت داغ كا

3. کاربر مقابل از !..:: joker ::..! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نوید رو 175 تنظیم کن !!!!
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    .............
    آفرین
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

ehsan1361
    Guest

هنوز تو کف اینم
    45 دقیقه تاخیر
    ارسال با پیک موتوری
    تصور کن اون طرف چقدر باید بالا پایین بپره تا این برسه
    میگن همراه با این محصول ، هدیه ویژه موزیک باران که یک عدد بلیت کنسرت مجانی هست اهدا میشه

حرفه ای
    آقا کی تایید میکنه 45 دقیقه تاخیر داره؟؟؟ کی مسئوله؟؟؟ یکی امتحان کنه به ما هم بگه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمایش پست ها
    آقا کی تایید میکنه 45 دقیقه تاخیر داره؟؟؟ کی مسئوله؟؟؟ یکی امتحان کنه به ما هم بگه
    آقا کیس مورد نظر از شما ، مکان با من

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    پس خاک بر سر نژآد پرستت کنن

توماس رونکرو به گور باباش خندیه همچنی حرف مفتی زده! همیت اقا که میگی خاص نیمه نهاییشده 8 بار حضور داره در نیمه نهایی به تنهایی بیشتری حضور رو داره اونم در حالی که 50 سالش و فرگی تو 70 سالگی فقط 7 حضور داشت! حالا خودت تا تهش بخون
    نیمه نهایی هایی که مغلب شده اشتباه خودش بوده درست اما شانس و اقبال و......هم بوده. اشتباهش تر نبوده بلکه واگذار کردن بازی رفت بوده چه سه تا با رئال چه امسال
    همون ترسی که ازش میگی الان دارن میگن عامل ناکامی راجرزی بود که با جاه طلبی الکی امتازات زیادی رو از دست داد امسال یا همین ونگر ما مگر مسئول به نمایش گذاشتن فوتبال زیا و گل های زیادیم؟؟؟
    اتفاقا امسال بازی رفت ترسیدیم شاید و اتوبوس چدی به قول دوستان تو ویسنته صفر صفر دراوردیم بازی رو اما بازی برگشت که حمله کریم نتیجش شد چی؟؟ 3 تا خوردیک که به ندت پیش میاد این قدر بخوریم تو خونه
    مورینیو یه مصاحبه کرد و گفت ااسط فصل وقتی دیدم با اون شیوه بازی که مد نظرمون داریم دور میشیم از کورس و به مشکل میخوریم برای نتیجه مجبور شدم سبک رو عوض کنم دفاعی کنم! من تمام بازی های این فصل تیم رو دیدم و دقیقا میتونم بهت بگم از کی و کجا و جاوی چه تیمی تغییر سبک دادیم و چرا!

3. بازم میگم! میگی ماتا میگی بروین ولی رفتن اینا ربطی به این نداشت که بهترشو داشتیم نه اینا رو خوزه بهشون اعتقاد نداشت! در ضمن همینا که اسم ردیف میکنی واسه من همشون جوون و مستعد کدمشون ثبات دارن و **** استار شدن؟؟؟
    عادل یایا توره رو نام ببر تو تیم ما؟؟ معادل اگوئرو؟؟؟ مهادل سوارز؟؟؟ معادل اوزیل یا رمزی ؟؟؟ ا فقط و فقط یه سورپ استار داریم اونم با اغماز که هازارد باشه و اتفاقا همین مصدومیت و نبودنش کار دستمون داد اواخر فصل
    اسکار تا بود همه چی خوب بود اما افت کرد مصدوم شد و جاگزینی هم نداشت! رامیرز که پرت از ماجرا! لمپارد 36ساله دیگه 10 درصد تاصیر سابقو نداره!
    چلسی تو دفاع بهترینا رو داره هازارد رو داره و ماتیچ از نیم فصل دوم اسکار و تمام
    شورله کجا جا افتاد تو تیم؟؟؟ ویلیان کجا ثبات پیدا کرد؟؟ مشکلت اینه به اس ها نگاه میکنی نه به عملکرد ها!خوزه بار ها و بار ها گفت از تقویت تیم از خرید خوب از کامل شدن تیم الکی وو هوا که نگفت تیم ما از نظر مهره مشکل داره دفاع های کناری سیتی ارسنال و لیورپول تو فاز حمله همشون از دفاع کناری ما که پست غیر تخصصیشونم هست بهترن.
    مهاجم هم میخواستیم بخریم ولی نبود! اما حالا میخریم لوکاکو میخواست همیشه فیس باشه ورییو به کسی باج نمیده گفت برو رفت جاش اتوئو اومد که همون تعداد گل زد شاید یکی کمتر البت با بازی کمتر! نمیگم مقصر نیست به خاطر اعتماد ه این مهاجما اما الان میبینی حف و اول و ارش مهاجم
    تورس رو اون کارلتو بی شعور خرید استوریچ رو بنیتز احمق فروخت تقصیری اگر باشه مقصر اونان.

4اتفاقا بود! چون از اول هدفمون جام نبوده! بردن تمام تیم های بالای جدول و دبل کردن دو تیم اولو دوم موفقیت نیست؟؟؟ گرفتن تیمیک ه فصل بیش با صدر 20 امتیاز اختلاف داشت و در مرحله گروهی لیگ قهرمانان حدف شد و رسوندنش به جایی که با صدر 4 امتیاز اخلتاف داشته باشه و به نیمه نهایی یو سی ال و امار کمترین گل خورده و.......موفقیت نیست؟؟؟
    اگر موفقیت فقط در جام اره ما ناکامیم اما چطور وقتی که حرف ونگر میشه میگن داشتن ثبات یعنی موفقیت ولی مرینیو بدون جام ناکام؟؟؟
    خرید های موفق و ساخته شدن تیم پیشرفت بازیکنان ناکامی؟؟؟ من نمیگم فصل خارق العاده ا داشتیم اما خوب بودیم از انتظار شخص من بیشتر بود حداقل! بقیه هم هم نظرن با من کافیه بیا ی فروم طرفدارانمون تا ببینی نظراتو!

5. این همه بازی زیبا نتیجش چی شده؟؟؟ اخر و عاقبتش چی شده؟؟ اره تیم محترمی مربی محترمی اما کی ازش تقدیر میکنه؟؟؟
    ما هم دلمون میخواد زیبا کنیم ولی به چه قیمتی از دست رفتن جام؟؟؟ چلسی همین فصل از نظر خلق موقعیت جزو بهرتینا بود تو هفته های ابتدایی تا اوسط فصل همه مالکیتا مال ما بود بازی هجومی و زیبا ولی تیم خورد به در بسته پس مجبور به تغییر سبک شد! ولی خوزه تو مصاحبش گفت مجداا اون فلسف روپیاده میکنیم و پیمیگریم در فصل اتی!
    همین اتوبس ک میگی جلو خود ما گذاشتن و امتاز ازمون گرفتن! پس ایم یه سبک...تیمی کامل که بتونه از پس اینم بر بیاد

6. من دیگه هیچ حرفی در این ضمینه ندارم تنها حرفم اینه ما از سال بعد مدعی جام ها هستیم و اگر نتیجه نگرفتیم شما بای و بازخواست کن این فصلم تموم شدست و دیگه صحبتی ندارم.

7. جاب دادم چون تو روز معلومیست باشم خواستم بحث اتر نمونه شبتان هم خوش!
    کسی که میگه ستاره های ارسنال و لیورپول و یونایتدو ...از ما بیشتره من دیگه هیچ بحثی باهاش ندارم
    ارسنال اگه الان بره کریس هم بخره باز از شما مهره هاش کمتره ومهره های یه تیم مجموعه از بازیکناست نه یکی دو تا بازیکن گلم
    قضیه یه تیمی که خرج میکنه و جام نمیگیره با تیمی که خرج میکنه و جام نمیگیره فرق میکنه
    رئال اگه امسال یو سی ال رو نگیره فصل موفقی نداشته ولی ارسنالی ها الان خوشحالن
    دورتموند پارسال تو همه جاما دوم شد ولی کسی نگفت فصلتون نا موفق بود
    در ضمن درسته بازی زیبا کشکه و نتیجه مهمه ولی هیچکس با بازی دفاع مطلق حال نمیکنه
    در ضمن شما جلو اتلتیک هجومی بازی کردید ؟من دیگه حرفی ندارم
    تیم شما کلی امسال خرج کرد و اگه مورینیو میگه ما امسال دنبال جام نبودیم فقط میخواست فشار رو ازتیمش ورداره خودتم میدونی
    در مورد اینکه با 50 سال این همه به نیمه نهایی رسیده منم میگه خوب کار کرده واقای خاص نیمه نهایی ها شده
    در ضمن حداقل تو رئال که بود بیشتر بی بی خای ... گی خودش باخت نه تیم حریف
    اگه همین بازی اخر جلو بایرن بود عمرا میومدیم بالا چون با 10 تا دفاع میخواست بازی کنه
    ویرایش توسط Milad : 05-18-2014 در ساعت 12:13 PM

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    آقا کیس مورد نظر از شما ، مکان با من
    صبر کن بذار ببینیم میتونیم ژل رو مفتی بگیریم فعلا

صفحه 200 از 12529 نخستنخست ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع