نوشته اصلی توسط AkbaR اون گریه ها و نجواها رو خوشت نیومده اینو که دیگه اصلن خوشت نمیاد خوشش میاد...بذار ببینه! اینو ببینه من عشق هانکه رُ ببینه اون وقت بحثای خوبی خواهیم داشت
نوشته اصلی توسط HO33E!N گو ه میخوری قانع نشی نگفتم بده گفتم بین فیلمایی که معرفی کردی این ازهمشون بدتر بود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR اون گریه ها و نجواها رو خوشت نیومده اینو که دیگه اصلن خوشت نمیاد نظر من اینه که باید 70-80 درصد فیلم رُ فهمید برا 20-30% هم به نقد و این صوبتا مراجعه کرد.... فیلمی که با دهن باز پا میشی دربارش سرچ میکنی تازه اون نقدا هم نمیهمی چه جوری باید خوشت بیاد
نوشته اصلی توسط AkbaR چیز زیادی یادم نمیاد پس باید بگم گه نخور
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوشش میاد...بذار ببینه! اینو ببینه من عشق هانکه رُ ببینه اون وقت بحثای خوبی خواهیم داشت اونم نبینه به نفعشه
نوشته اصلی توسط Milad نگفتم بده گفتم بین فیلمایی که معرفی کردی این ازهمشون بدتر بود بازم گو ه نخور تو همشُ دیدی مگر؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا؟ اکبر بره جوابگوی پیشنهاداتش باشه تو ببینش تا هفته بعد نشد تا دو هفته بعد حتما ببین دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N هدیه چه پیر شده هدیه اصلا قشنگ نبود و نیست چرا اینقد خاطرخواه داشت نمیدونم
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوشش میاد...بذار ببینه! اینو ببینه من عشق هانکه رُ ببینه اون وقت بحثای خوبی خواهیم داشت اسم 2 تاشُ یه بار بنویس بذارم تو لیست
نوشته اصلی توسط AkbaR اونم نبینه به نفعشه حسین با مضمون عشق در فیلم موافقه تا اونو نبینه نمیتونه قضاوت درستی داشته باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن