صفحه 8927 از 12529 نخستنخست ... 792784278827887789178925892689278928892989378977902794279927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 89,261 به 89,270 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·

«فدراسیون جهانی، میزبانی های ایران را تعلیق کرد»؛ آقای داورزنی در اجلاس جهانی قول داد که مشکل بازداشت خانم قوامی رو حل کند، اما وقتی به کشور برمی گردد ، پاسخ هیچ ایمیل و تماسی را از طرف فدراسیون جهانی والیبال نمی دهد! همینقدر ساده! نوعی بی احترامی به مناسبات جهانی. نمی فهمم چرا «مدیران ایرانی» فهم درستی از مناسبات دنیا ندارند و نمی دانند که دنیا چه ارزشی برای «تعهدها» قائل است. فرقی هم نمی کند موضوع انرژی هسته ای باشد یا رخدادهای والیبال یک کشور. فدراسیون جهانی والیبال هم خیلی راحت در اولین قدم، میزبانی جام جهانی نوجوانان را لغو کرد و بازی های از ایران به آرژانتین منتقل شد! چرا مدیران برای مردم یک کشور تعهد ایجاد می کنند؟ چه لزومی دارد «رفتار دوگانه و متناقض» داشته باشیم و اینگونه کشور را وارد چالش کنیم؟ پاسخ این بی درایتی ها را بدهید. باور کنیم مشکل «خودمان» هستیم. تفکراتمان مصرف داخلی دارد. حرف هایمان هم. مثل آخرین مصاحبه داورزنی، رییس فدراسیون فوتبال که گفته بود:«رد پای لابی‌های صهیونیستی مشخص است و والیبال خاری شده است در چشم استکبار جهانی و دشمنان نظام»؛ آخه لامصب! چرا اینقدر راحت دروغ میگید؟!

ویرایش توسط MIRLORD : 11-10-2014 در ساعت 09:39 PM
    عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!

فوق حرفه ای
    بیمار آقای مرتضی پاشایی ممنوع الملاقات می باشد
    این نوشته ای است که در ورودی بخش مراقبتهای ویژه (ای سی یو) بیمارستان بهمن نصب شده
    به دلیل اوضاع نامساعد مرتضی پاشایی پزشکان ملاقات با وی را ممنوع کرده اند اما با این حال عصر دیروز یکشنبه 18 آبان تعدادی از هنرمندان برای افزایش روحیه مرتضی پاشایی به ملاقات وی در ای سی یو رفتند و لحظاتی کوتاه در کنارش بودند
    وضعیت جسمی مرتضی پاشایی نسبت به دو روز قبل تفاوت محسوسی نداشته است اما روحیه وی مخصوصا با دیدن هنرمندان و دوستانش بسیار خوب بود
    از جمله هنرمندان حاضر در این روز مهناز افشار ، بهنوش بختیاری ، محمد رضا گلزار ، علی کاظمی ، علی لهراسبی ، روزبه نعمت اللهی ، فرزاد فرزین ، محمد علیزاده ، شهرام شکوهی ، هادی کاظمی ، امید جهان ، مازیار فلاحی ، میلاد ترابی ، مهرداد نصرتی و همچنین سه تن از بازیکنان فوتبال بهروز رهبری فر و محمد نوازی و شیث رضایی

توجه : خبرهایی از به کما رفتن مرتضی پاشایی توسط اطرافیان وی از جمله بستگان ، دوستان و مدیر برنامه وی منتشر شده اما هنوز توسط منابع خبری تایید رسمی نشده است
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    این اصلا خود روحیس لامصب

کمکی بود در خدمتمتتونم

حرفه ای
    با تصویب فدراسیون والیبال ایتالیا، در تمام بازی‌های والیبال لیگ آ در این کشور، دو تیم با شعار «غنچه قوامی را آزاد کنید» وارد میدان خواهند شد.غنچه قوامی ۲۵ ساله، روز ۳۰ خرداد زمانی که برای تماشای مسابقات والیبال مردان به ورزشگاه آزادی رفته بود، بازداشت و بعد از ساعاتی آزاد شد. اما چند روز بعد که برای دریافت وسایل ضبط شده‌اش مراجعه کرد دوباره بازداشت شد و از آن زمان زندانی است.بیانیه فدراسیون والیبال ایتالیا:

عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    این اصلا خود روحیس لامصب
    قر بده

6. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حمید فریزند:
    دیروز رفتم ملاقات مرتضی پاشایی اما ممنوع الملاقات بود . نکنه ای که نظر منو جلب میکرد حضور بعضی خواننده های مطرح و نیمه مطرح که اغلب هم از دوستانمون هستند تو لابی بیمارستان بود که دقیقا وسط لابی تو بهترین نقطه دید عابرین یه دایره درست کرده بودند و نشسته بودند . کسانی که شاید حد اکثر یک سال و شاید هم کمتر با مرتضی آشنایی ندارن و بعضیهاشون اصلا برخوردی تا امروز با مرتضی نداشتن . اما حضور چند ساعته این افراد واسه من جای سوال داشت .
    1. اگه این دوستان نگران حال مرتضی هستند چرا پشت در آی سی یو نیستند و تو لابی جلوی چشم مردم نشستند !؟ ( به جز علی لهراسبی )
    2. حضور چند ساعته خارج از وقت ملاقات و گرفتن عکس یادگاری با مردم با ژستهای خاص .
    ؟ ( به جز علی لهراسبی که مدام پشت در آی سی یو یه گوشه رو پله نشسته بود ) اگه واقعا واسه عیادت دوستتون اومدین برید یه گوشه که اینقد مشغول عکس انداختن با مردم نشید .
    3. دوستان عکس گرفتن صرفا باید واسه خاطره سازی باشه اما آیا شرایط امروز اتاق آی سی یو بیمارستان بهمن چیز خاصی برای خاطره سازی داره ؟ آیا در آینده با دیدن این عکسها حس خوبی به کسانی که تو این عکسها حضور دارن دست میده .؟
    ( پریشب به کسی که همیشه تو بیمارستان همراهشه گفتم چرا اجازه میدین عکس بگیرن تو این وضعیت ؟
    گفت : به خدا که فقط واسه عکس گرفتن میان و گرنه ناراحتی تو چشم خیلیاشون نیس .)
    در کل واقعا متاسفم برای کسانی که تو هر شرایطی دنبال دیده شدن هستند .
    تو هر شرایطی .
    و ما میدونیم که تو دلشون چه خبره .
    به امید دیدن سلامتی این دوست و هنرمند دوست داشتنی

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    رکورد فروش های هر سال دست هر کی که هست با آلبومای پاشایی به زودی شکسته میشه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    رکورد فروش های هر سال دست هر کی که هست با آلبومای پاشایی به زودی شکسته میشه
    برو سایتو باز کن.. معتادم خودتی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    برو سایتو باز کن.. معتادم خودتی
    باز نمیشه تحت پیگرد قرار گرفتیم؟
    باز شد در رفتن

فوق حرفه ای
    امیر عباس گلاب:
    هر کاری کردم نشد , هر راهی رفتم نشد
    هر عشقی خواستم نموند , هر جور منو خواست کشوند
    دلگیرم من از همه , شاید که تقدیرمه
    حالا بشین جای من , این حال و روزه منه ...

کمکی بود در خدمتمتتونم

12. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 8927 از 12529 نخستنخست ... 792784278827887789178925892689278928892989378977902794279927 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع