نوشته اصلی توسط vahid شجاعی کل بازی تیمو کند کرده بود حاج صفی را کشید بیرون --- کلا سمت چپ نابود شد --- یه حرکت هم نکردن از اون سمت ---
نوشته اصلی توسط mohammad68 2زار نمیارزه ... یه زمانی هم نظر بودم باهات... ولی تو این جام ازش راضی بودم کاملا
نوشته اصلی توسط azamusic محمد --- خیلی مخلصم شوما با این حالت چرا ؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 فقط دنبال لباس کاپیتانهای حریف بود آی گفتی --- این حرکت اول بازیش خیلی جالب نیست --- امروز هم به کاپیتان بوسنی گفت لباست ماله من --- کلکسیون جمع می کنه ---
نوشته اصلی توسط azamusic حاج صفی را کشید بیرون --- کلا سمت چپ نابود شد --- یه حرکت هم نکردن از اون سمت --- تعویضا خوب نبود... آوردن سپهر حیدری اشتباه بود... به نظرم میشد، جهانبخش و قاسم حدادی فر و انصاری فر بیان تو... اینجوری شرایطمون بهتر میشد
نوشته اصلی توسط mohammad68 2زار نمیارزه ... از انصاریفر بهتره
همچنان آرژانتین
نوشته اصلی توسط vahid یه زمانی هم نظر بودم باهات... ولی تو این جام ازش راضی بودم کاملا کلا تو این 3تا بازی از جهانبخش فقط خوشم اومد بقیشون
نوشته اصلی توسط azamusic آی گفتی --- این حرکت اول بازیش خیلی جالب نیست --- امروز هم به کاپیتان بوسنی گفت لباست ماله من --- کلکسیون جمع می کنه --- لب خونی بلدین شما 2 تا؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 کلا تو این 3تا بازی از جهانبخش فقط خوشم اومد بقیشون نظرت محترمه ولی دایورت میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن