نوشته اصلی توسط ehsan1361 ما برای بدست آوردن این چندرغاز خون دلها خورده ایم بیچاره شدم تا پایان نامه ارشد دادم شانس آوردم رفتم سر کار با اختلاف پرکارترین کاربر باران البته ما جوونیم هنوز وقت داریم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad دروازه بان کلمبیا ؟فک کنم 30 سال دیر استعداد یابیش کردی با اختلاف دیرترین استعداد یابی تاریخ با توجه به افت کاسیاس گزینه ی خوبی میتونه باشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من باید بهت ثابت کنم اردشیر مافیاست اگه شده شبانه میرم گاوصندوق دفتر علیپور رو میزنم و مدرک بدست میارم بااختلاف پاکترین مربی تاریخ لیگ
نوشته اصلی توسط Milad دروازه بان کلمبیا ؟فک کنم 30 سال دیر استعداد یابیش کردی با اختلاف دیرترین استعداد یابی تاریخ مگه این موندراگون همونی نیست که تو جام 98 بود ؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N کلیپش با نیمار رو دیدم قبلا هاشم رو نمیشناختم کیه ولی فک کنم بتونه یه گوهی بشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N بااختلاف پاکترین مربی تاریخ لیگ
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه این موندراگون همونی نیست که تو جام 98 بود ؟ فک کنم 94 هم بوده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه این موندراگون همونی نیست که تو جام 98 بود ؟ با اختلاف درست ترین حدس تاریخ باران
نوشته اصلی توسط Milad کلیپش با نیمار رو دیدم قبلا هاشم رو نمیشناختم کیه ولی فک کنم بتونه یه گوهی بشه هاشم و عدنانبا اختلاف تخمی ترین اسم برا رویایی ترین زوج آیندمون
نوشته اصلی توسط Milad فک کنم 94 هم بوده 90 هم به خاطر اختلاف با سرمربی تیم نبود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن