نوشته اصلی توسط Herzeleid بهتر از این نمیشد توصیف کرد بعضی وقتا خودمُ خیلی کنترل میکنم خر نشم با حرفاش
نوشته اصلی توسط HO33E!N کیروش اگر رئیس جمهور بود احمدی نژاد بود کس میگیا مومن نصف شبی شب خوش...
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضی وقتا خودمُ خیلی کنترل میکنم خر نشم با حرفاش بعضی وقتا محال! باید نشنوی کلا اعتراف میکنم خیلی باهوش
نوشته اصلی توسط pirana کس میگیا مومن نصف شبی شب خوش... خیلی بی تربیتی.وجود داشته باش جلو جمع بوگو گه خوردم
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعضی وقتا محال! باید نشنوی کلا اعتراف میکنم خیلی باهوش بعضیا باهوشن مثل پپ
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضیا باهوشن مثل پپ این هوش یا حماقت؟؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N من که فحشش میدم ولی هنوزم با اختلاف بهترین دروازه بان ایرانه فحش دادن که چرا نموندی فرق میکنه با اینکه فحش بدی هیچی نیستی
Hero Enter Viva Real Madrid
کلا با جوگیری و تقدس سازی و این صوبتا همیشه مشکل داشته و دارم میخواد هر کس باشه و در هر جا تو فوتبال هیچ مقدسی نداریم حتی شما ایکر عزیز
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی بی تربیتی.وجود داشته باش جلو جمع بوگو گه خوردم نظر لطفت ـه نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضیا باهوشن مثل پپ ککه چطور؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid این هوش یا حماقت؟؟؟ این که یه سال استراحت کنی و دم به تله لیگ برتر ندی هوش نیست؟ این که بری تو یه لیگ دو قطبی که قطب خودت دهن قطب دیگه رو با گرفتن بازیکناش سرویس میکنه هوش نیست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن