[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموس بازیکنی است که با توجه به روندش احتمالا در رئال بازنشسته می شود . قرارداد فعلی او تا ۲۰۱۷ با دستمزد ۵٫۵ میلیون یورو اعتبار دارد که قرارداد جدید تا ۲۰۱۹ با هفت میلیون یورو خواهد بود.
کارواخال نیز که یک سال پیش قراردادش را تا ۲۰۱۹ تمدید کرد و دستمزدش سالانه دو میلیون یورو بود ، به نشانه پاداش به دستمزد سالانه ۲٫۵ میلیون یورو می رسد و قراردادش تا ۲۰۲۰ تمدید می شودکوئنت رائو، واران و مارسلو تا ۲۰۱۷ قرارداد دارند، په په و آربلوا نیز تا 2016![]()
حسین
ATLETICO MADRID have cooled their interest in Chelsea striker Romelu Lukaku and instead turned their attention to Arsenal target Mario Mandzukic.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگر بازیکن جوون چلسی تورگان هازارد هم به صورت قرضی به مونشن گلادباخ پیوست![]()
به گزارش Goal بین الملل، رونالدو مهاجم سابق رئال مادرید و تیم ملی برزیل در این رابطه به MARCA گفته است:
"من هیچ چیز درباره علاقه رئال به رودریگز نشنیده ام. باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. در حال حاضر تمامی تمرکزها بر روی جام جهانی است و شاید معارفه بازیکنان جدیدی را بعد از جام جهانی بشنویم. من اعتقاد دارم که جیمز رودریگز یک خرید عالی برای مادرید خواهد بود. برای من رئال بزرگترین تیم در دنیا می باشد و پیوستن او به مادریدی ها، یک ترکیب فوق العاده را رقم خواهم زد."
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)