نوشته اصلی توسط HO33E!N تابلو بود مسی رو میگم؟ با اختلاف زیاد
نوشته اصلی توسط mohammad68 2014 از 2ماه قبل شروع شد همه ستاره ها مصدوم شدن ... دور گروهی هم که همه تیمای بزرگ بگا رفتنباز خوبه هندوراس نیومد بالا الان تاج میاد میگه که ما بازیها رو زود تموم کردیم و همه رو سوار اتوبوس کی روش کردیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عادل یکی از تخصص هاش اینه که اردشیر رو آتیش بزنه و من کیف کنم یه زمانی فک میکردم واقعا عادله
نوشته اصلی توسط mohammad68 2014 از 2ماه قبل شروع شد همه ستاره ها مصدوم شدن ... دور گروهی هم که همه تیمای بزرگ بگا رفتنباز خوبه هندوراس نیومد بالا 2014 تنها نکته مثبتش بازی های پر گل گروهیش بود وگرنه نه ستاره ای انچنان رو کرد نه اینکه تیمای درستش بالا اومدن نه بازی های 1/8 و 1/4 قشنگ بود
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه زمانی فک میکردم واقعا عادله برای من عادله چون اردشیر باهاش دشمنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 الان تاج میاد میگه که ما بازیها رو زود تموم کردیم و همه رو سوار اتوبوس کی روش کردیم هنوز خوشحالی میکنن تو فدراسیون؟ به قول مایلی کودن تیمو چهاروم کردن افتخار هم میکنن
میثاقی چقدر مایه خالی بارسایی ها رو میکنه
نوشته اصلی توسط mohammad68 هنوز خوشحالی میکنن تو فدراسیون؟ به قول مایلی کودن تیمو چهاروم کردن افتخار هم میکنن جای الجزایر بودن یه ماه تعطیل رسمی اعلام میکردن
نوشته اصلی توسط Milad 2014 تنها نکته مثبتش بازی های پر گل گروهیش بود وگرنه نه ستاره ای انچنان رو کرد نه اینکه تیمای درستش بالا اومدن نه بازی های 1/8 و 1/4 قشنگ بود شعری بیش نبود
نوشته اصلی توسط mohammad68 هنوز خوشحالی میکنن تو فدراسیون؟ به قول مایلی کودن تیمو چهاروم کردن افتخار هم میکنن عباس آقا کیه هی مایلی میگه اسمشو امروز همین عباسه مصاحبه کرده بود تو روزنامه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن