نظر آخر بنده : مسی نسبت به یکی دو سال پیش افت کرده اما به اون بدی که شماها میگید نیست و همچنان بهترین بازیکن دنیاس ( هنوز تا بهترین شدن در تاریخ فاصله داره و البته وقتم داره )
با احترام به عزیزان رئالی این آخرین باری بود که رو این ماجرا بحث کردم
چون متاسفانه شما عزیزان خودتونو یه سری آدم منطقی و حقیقت بین و بقیه رو یه مشت متعصب خشک اندیش میبینین . باشه شما راس میگین
شب خوش
حتی بدتر از اونی که ما میگیم
مسی الان یه بازیکن کاملا معمولی ! اگرم ما اصرار داریم دلیلش انکار شما و پافشاری روش و همین که قبول ندارین تموم شده
به خدا این قضیه رو دارین تعصبی نگاه میکنین! به خدا اگر مسی بارسایی نبود خود شما هم یا من هم عقیده بودی
ایام به کام
اگر مسی با گل های چرت به تیمای در پیت فصل رویای رو پشت سر گذاشته من دیگه حرفی ندارم
ده ها بار بعد بازی هاش اومدم همین انجمن گفتم مسی چرا این طوری همین شماها گفتین نمیخواد واسه جام جهانی ریسک کنه
به ممد 3 ماه پیش تو فیس پیام زدم مسی تموم شده گفت نه میخواد به جام جهانی برسه گفتم خواهیم دید
عزیز من مگر به گله عملکرد مسی امسال بدترین عملکردی بود که من ازش دیده بودم
آخ من نمیدونستم رئال توی لالیگا با تیمای چرت و پرت بازی نمیکنه و توی لالیگا با منچستر و میلان و یوونتوس و بایرن و دورتموند و چلسی و آرسنال بازی میکنه و رونالدو گل هاش رو به این تیما میزنه
این داستانم ادامه داره و من ک ندارم مسی بدترینم باشه باز بارسایی ها میگن بهترینه و افتش طبیعی و فلان
مثل داستانی که نکونام میگه مهم نیست کی بهترینه مهم این بارسایی باشه
حتی بدتر از اونی که ما میگیم
مسی الان یه بازیکن کاملا معمولی ! اگرم ما اصرار داریم دلیلش انکار شما و پافشاری روش و همین که قبول ندارین تموم شده
به خدا این قضیه رو دارین تعصبی نگاه میکنین! به خدا اگر مسی بارسایی نبود خود شما هم یا من هم عقیده بودی
ایام به کام
آخ من نمیدونستم رئال توی لالیگا با تیمای چرت و پرت بازی نمیکنه و توی لالیگا با منچستر و میلان و یوونتوس و بایرن و دورتموند و چلسی و آرسنال بازی میکنه و رونالدو گل هاش رو به این تیما میزنه
من دیگه حرفی ندارم
داش حسن نزن جاده فرعی به من بگو عملکرد مسی قابل قبول بوده تو فصلی که گذشت؟؟
خودتم میدونی که نبوده!
اگر بود خوزه بهش بازی نمیداد با این میزان دوندگی
ولی جدا اگر بود من هیچ وقت نمیگفتم بهترین و فلان و.....
اگر بود همین الان معتقد بودم تموم شدست و باید فروخته بشه