نوشته اصلی توسط Catman الان چرا پالاسیو رو میندازید گردن من ! مگه من گفتم بهتره ! یا حقش بوده دعوت بشه من که همون بازی ب ا ایران گفتم باید گذاشت در کیونش سوال:چرا باید کسی که باید زد در کونش باشه و کسی که تو همون لیگ بهترینه نباشه؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid جالب ترین اظهار نظری که الان دیدم خانم هدی رضایی ورزشی نویس !! منیجر پیچ فوتبال اروپا! و از طرفداران سرسخت ارژانتین عکس مسی با توپ طلا رو گذاشتن دوستی زیرش گفت مارادونا گفته حقش نبوده گفت اون گفته چون نمیخواد کسی ازش بالاتر باشه تو چرا باور میکنی!! من دیگه حرفی ندارم کجاست اینی که میگی؟فیس؟
نوشته اصلی توسط Catman الان چرا پالاسیو رو میندازید گردن من ! مگه من گفتم بهتره ! یا حقش بوده دعوت بشه من که همون بازی ب ا ایران گفتم باید گذاشت در کیونش خب توز پرا نباید باشه و این موچود باشه؟؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N سوال:چرا باید کسی که باید زد در کونش باشه و کسی که تو همون لیگ بهترینه نباشه؟ جواب : شاید جنس کیونش خوب بوده
نوشته اصلی توسط HO33E!N سوال:چرا باید کسی که باید زد در کونش باشه و کسی که تو همون لیگ بهترینه نباشه؟ اونو از سابیا و مسی بپرس
نوشته اصلی توسط Herzeleid خب توز پرا نباید باشه و این موچود باشه؟؟ سوالت تکراری ه ... بعدی
--- هنوز در مورد نبودن توز بحث می کنید؟ --- خود توز هم اینقدر در مورد نبودن خودش نگفت که شماها گفتید ---
فرد: حتی پله هم در این برزیل "هو" میشد
نوشته اصلی توسط azamusic --- هنوز در مورد نبودن توز بحث می کنید؟ --- خود توز هم اینقدر در مورد نبودن خودش نگفت که شماها گفتید --- خود توز چرا باید بگه؟حقانیتش ثابت شد دیشب
نوشته اصلی توسط azamusic --- هنوز در مورد نبودن توز بحث می کنید؟ --- خود توز هم اینقدر در مورد نبودن خودش نگفت که شماها گفتید --- با اختلاف به موقع ترین پست تاریخ باران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن