نوشته اصلی توسط HO33E!N نیما اینا هم خوبه برا آواتار خیلی قشنگه زبونشو میاره بیرون خوشم نمیاد چند بار بهش گفتم پسر بعد گل این حرکتو نکن گوش نمیکنه که
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضیا هر جا بازی کنن نمیشه دوستشون نداشت این بشر به رئال گل هم میزد من ناراحت نمیشدم کلا بازیکنای سابق سری آ خیلی عشقن توتی ،اینزاگی ،نستا ،ندود ،مالدینی و..
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط A M I R زیاده ؟؟ منو بکن 50 هزار
نوشته اصلی توسط HO33E!N امسال قوی تر از پارسالین وحید؟ بارسا مد نظره 100درصد نه پس رئال خوبه که مثه بچه ها 5 ساله هرچی به چشمش میاد و دلش میخواد داشته باشه هی به باباش نغ میزنه که بخر بخر
نوشته اصلی توسط Nima خیلی قشنگه زبونشو میاره بیرون خوشم نمیاد چند بار بهش گفتم پسر بعد گل این حرکتو نکن گوش نمیکنه که داود عشق این حرکتش بود کلا همیشه آواتارش چاووشی بود هر از یه سال عوض میکرد اونم عکس زبون درآورده ی علکس
نوشته اصلی توسط A M I R زیاده ؟؟ آره چطوری فلج
نوشته اصلی توسط CheKhe 100درصد نه پس رئال خوبه که مثه بچه ها 5 ساله هرچی به چشمش میاد و دلش میخواد داشته باشه هی به باباش نغ میزنه که بخر بخر زوج متئو -پیکه دیدن داره
نوشته اصلی توسط CheKhe 100درصد نه پس رئال خوبه که مثه بچه ها 5 ساله هرچی به چشمش میاد و دلش میخواد داشته باشه هی به باباش نغ میزنه که بخر بخر اگر خوزه بود پرز از این تخما نداشت....فقط پرز میتونه همچی خرید و فروشای بارسا شاد کنی داشته باشه البته دفاعتون همچی مالی نی هنوز
نوشته اصلی توسط Milad این بشر به رئال گل هم میزد من ناراحت نمیشدم کلا بازیکنای سابق سری آ خیلی عشقن توتی ،اینزاگی ،نستا ،ندود ،مالدینی و.. شوچنکو
نوشته اصلی توسط HO33E!N شوچنکو چه لیگی بود خداییش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 29 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن