نوشته اصلی توسط Milad کوادرادو خدا کنه نره بارسا ابراهیم افلای هم که خریدن قرار بود بهترین بازیکن جهان بشه ریدن بهش
نوشته اصلی توسط mohammad خدایی بجز اینیستا و راموس هیشکی تلاش نمیکرد سیلوا اصن این بشر یه کار مفید یه پاس درست نداشت کاستا ایکر البا-راموس -اینیگو مارتینز -کارواخال هوی مارتینز - ایسکو اینیستا -ماتا -سیلوا (البته این سیلوا خیلی اسکول بود ) نگردو راحت قهرمان میشد
Hero Enter Viva Real Madrid
ممد امین سگ تو روحت گفتم بزنیم برد کلمبیا ساحل عاج یه حمله هم نکرد
نوشته اصلی توسط Milad ایکر البا-راموس -اینیگو مارتینز -کارواخال هوی مارتینز - ایسکو اینیستا -ماتا -سیلوا (البته این سیلوا خیلی اسکول بود ) نگردو راحت قهرمان میشد تو الان ایسکو رو گذاشتی هافبک دفاعیسیلوا رو خط بزن ایسکو رو بزار کوکه هم بجای ماتا
نوشته اصلی توسط mohammad ابراهیم افلای هم که خریدن قرار بود بهترین بازیکن جهان بشه ریدن بهش ایبراهیم خداییش خیلی خوب بود -16 سالش بود تو ترکیب فیکس پی اس وی بازی میکرد وقتی اومد بارسا گفتم یه مسی دیگه زاییده شد ولی بد ریدن بهش
نوشته اصلی توسط Milad ایبراهیم خداییش خیلی خوب بود -16 سالش بود تو ترکیب فیکس پی اس وی بازی میکرد وقتی اومد بارسا گفتم یه مسی دیگه زاییده شد ولی بد ریدن بهش عشقم بویان هم قرار بود مسی دیگه ای بشه
نوشته اصلی توسط mohammad تو الان ایسکو رو گذاشتی هافبک دفاعیسیلوا رو خط بزن ایسکو رو بزار کوکه هم بجای ماتا ایسکو هافبک میانی نه دفاعی مارتینز دفاعی کوکه هم یادم رفته بود :میگم چرا یکی کمه ایسکو وسط جلو تیمای بزرگ خیلی خوب بازی میکنه نمونش بازی با بارسا یا اتلتیک
نوشته اصلی توسط mohammad عشقم بویان هم قرار بود مسی دیگه ای بشه بویان فنچ بود
تا دروگبا رو نياره هيچي نميشن
اسطوره های قدیمی غارسا=تیم ملی هلند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن