اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
گروه اول:
برزیل
کرواسی
کامرون
مکزیک
--------------------
گروه دوم:
اسپانیا
شیلی
هلند
استرالیا
1 استرالیا
2 شیلی
3 اسپانیا
4 هلند
![]()
1. هلند
2. اسپانیا
3. شیلی
4. استرالیا
![]()
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست
غیر از باد کسی حق ندارد
خلوتمان را به هم بزند
باد
هم فقط بهانه ای ست
برای ریختن مو بر صورتم
تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
درباره گروه اول:
بزرگترین امتیاز برزیل میزبانیش هست... ضمنا خط دفاعی خیلی خوبی هم دارن اما دو تا ضعف دارن: یکی تو پست دفاع چپه که مارسلو موقع نفوذ پشت سرش طبق معمول اتوبان میشه و اگه حریف بازیکنای سرعتی داشته باشه، اونجا راحت پاشنه آشیلشون میشه... مشکل دوم برزیل هم فورواد نوکه که بازیکن درست درمونی ندارن... نه فرد، نه جو هیچکدوم بازیکنای به دردبخوری نیستن... بگیر نگیر زیاد دارن...
ولی خب توی گروه خودشون بعیده مشکلی داشته باشن... احتمالش زیاده با کرواسی مساوی کنن
کرواسی نقطه اتکاش به خط هافبکشه، جایی که مودریچ و راکیتیچ بازی می کنن ...
مکزیک تعطیله، کامرون هم نکته مثبتش قدرت بدنیشه، کلا حرفی برای گفتن نداره
گروه دوم:
اسپانیا توی همه خطوط بازیکنای خیلی خوبی داره که این خودش یه پتانسیل فوق العادس... تو نوک حمله چند ساله مشکل داشتن که با اومدن کاستا، تا حدود زیادی مشکل حل شده، اگه مصدومیتش کار دست اسپانیا نده، اوضاعشون خوبه... ولی به هر حال اسپانیا، اسپانیای چند سال پیش نیست... احتمالا بازم با اختلاف خیلی کم بازیهاشونو میبرن... ضمنا برگشت راموس به اوج خیلی تاثیر داشت توی رایی که من دادم بهشون.
هلند، ستاره هاش اکثرا پیر شدن... روبن هم که کلا نمیشه روش حساب کرد... در کل فقط میتونم بگم غیرقابل پیش بینین... اگه ستاره هاشون تو روز خوبشون باشه شاید فرجی بشه وگرنه مثل یورو گند میزنن...
شیلی تیم نسبتا یکدستی داره که جنگندگی مهمترین فاکتورشونه، میتونن جلوی هلند حرف برای گفتن داشته باشن ولی اگه اسپانیا بازی روون چند سال پیششو داشته باشه جلوش به مشکل میخورن...
استرالیا کلا تیم پاستوریزه ایه... امیدی بهشون نیست در کل
گاردین یه قسمت تو سایت اش درست کرده که می تونید تیم ِ منتخب ِتونُ از تاریخ ِ جام ِ جهانی انتخاب کنید و بعد تیم ِ تون با تیم های ِ دیگر افراد بازی می کنه و نتیجه بازی با جزئیات ِ کامل رُ بهتون می ده .
حال داشتید تیم تونُ بذارید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه سالهای قبل بازیکنا و کلا تماشاگرا و رسانه ها به جام جهانی خیلی بیشتر اهمیت میدادن... کلا همه بازیکنا، تمام توانشونو برای جام جهانی میذاشتن...
الان جو عوض شده یه مقدار، بازیکنا اینقدر برای باشگاهشون انرژی و توان گذاشتن که دیگه چیزی برای جام جهانی نمونده براشون، خیلی ها هم که مصدوم شدن![]()
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
من میمونم بچه ها نظربدن بعد کپی میزنم
البته احتمال حذف اسپانیا هم بالاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)