صفحه 3566 از 3994 نخستنخست ... 2566306634663516355635643565356635673568357636163666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,651 به 35,660 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای
    وحيد هاشميان مهاجم سابق تيم ملي و پرسپوليس در واکنش به خداحافظي علي کريمي از دنيايفوتبال يادداشت کوتاهي را روي سايت خودش منتشر کرد.

متن اين يادداشت به شرح زير است:

2 سال پيش در همين روزها من از بازي فوتبال خداحافظي کردم و امروز علي‌.

از شنيدن خبر خداحافظي علي‌ بسيار خوشحال شدم، چون وقتش بود؛ تصميم منطقي و خوبي‌ گرفت؛ مثل ديريبل‌هايش.

تمام افتخارات را کسب کرده بود و براي ماندن بايد مي‌رفت. هر وقت به علي‌ فکر مي‌کنم ياد پاس بازي ژاپن مي‌افتم و سانتر زيبايش.

ايران کمتر بازيکني به تکنيک علي‌ ديده و خواهد ديد. آدم تکليف‌اش با علي‌ معلوم بود. امروز دوست نبود فردا دشمن؛ امروز دعوا نمي‌کرد که فردايش گًل بياورد. علي‌ محبوب است و اين وظيفه او را سخت مي‌کند. او بايد به فوتبال برگردد و با لباس ديگر به اين جوانان کمک کند.

براي علي‌ کريمي آرزوي شادي و سلامتي‌ در کنار خانواده محترمش دارم و دوراني درخشان در لباسي ديگر در فوتبال.

وحيد هاشميان

فوق حرفه ای
    به نقل از سايت باشگاه راه آهن، تيم فوتبال راه آهن در راستاي برنامه آماده سازي خود براي حضور در ليگ چهاردهم، در پنجمين ديدار تدارکاتي خود، ساعت 18 دوشنبه در ورزشگاه کارگران شهر اردبيل به مصاف تيم دسته اولي شهرداري اردبيل رفت.

نيمه نخست اين ديدار با برتري يک بر صفر تيم ميهمان به پايان رسيد. در دقيقه 12 اين نيمه محمد غلامي براي راه آهن موفق به گلزني شد.

در نيمه دوم نيز محمد حسين پور در دقيقه 75 بازي روي پاس دقيق، علي عليپور توانست براي بار دوم دروازه تيم شهرداري اردبيل را باز کرد و 10 دقيقه بعد نيز مدافع شهرداري بر روي ميلاد محمدي مرتکب خطاي پنالتي شد تا امين منوچهري از روي نقطه پنالتي سومين گل تيم ميهمان را بزند. اين ديدار در نهايت با برتري 3 بر صفر تيم راه آهن به پايان برسد.

راه آهني‌ها در 4 بازي تدارکاتي پيشين خود به ترتيب تيم‌هاي استقلال قزوين، استو آبيک، راهيان کرمانشاه و نيروي زميني تهران را شکست داده بود.

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Betty نمایش پست ها
    واسه خودت شنیدن رو نمیگم...کلا به این لحنای زیبا

هنوزم تو شوكم

فوق حرفه ای
    استيون جرارد امروز از بازي‌هاي ملي خداحافظي کرد. خداحافظي او بعد از ناکامي تيم انگليس در جام جهاني برزيل رخ داد.

به نقل از فارس، جرارد کاپيتان تيم ملي انگليس بود که 114 بازي و 21 گل ملي را در کارنامه داشت.

وي به مدت 14 سال در تيم ملي انگليس حضور داشت.

تيم انگليس در جام جهاني 2014 در دور مقدماتي حذف شد و نتوانست از گروهش هم صعود کند.

فوق حرفه ای
    پس از آنکه تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2014 برزيل نتوانست از گروه d صعود کند، چزاره پرندلي از مربيگري در اين تيم استعفا کرد و پس از آن جيانکارلو آبه‌ته نيز از رياست فدراسيون فوتبال لاجوردي‌ پوشان کنار رفت.

ديميتريو آلبرتيني که مدتي پيش اعلام کرده بود ديگر نمي‌خواهد به عنوان نايب رييس فدراسيون فوتبال فعاليت کند اما پس از خروج آبه‌ته بسياري به او پيشنهاد دادند تا با ماندن در فدراسيون، يکي از نامزدهاي رياست آن باشد. قرار است امروز در فدراسيون فوتبال ايتاليا کنفرانس مطبوعاتي برگزار شود و در مورد وضعيت اخير آن صحبت‌هايي انجام شود که آلبرتيني نيز در آن حضور خواهد داشت.

به نظر مي‌رسد آلبرتيني در کنفرانس امروز قصد دارد کانديداتوري خود را براي رقابت با کارلو تاوچيو جهت به دست گرفتن رياست فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام کند. تاوچيو که اکنون رياست ليگ‌هاي دسته پايين‌تر را در اختيار دارد گزينه نخست جانشيني آبه‌ته است و براي کسب اين عنوان بايد 60 درصد آرا را از آن خود کند.

حرفه ای

Other boleyn girl 2008

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نوع فیلم درام/تاریخی
    کارگردان جاستین چادویک
    بازیگران اصلی ناتالی پورتمن
    اسکارلت جوهانسون
    اریک بانا
    مدیر فیلم برداری کایرن مک گیگان
    موسیقی پل کانتلون
    تدوین پل نایت/کارول لیتلتون
    کشور تولید کننده امریکا/انگلستان

پادشاه انگلستان برای داشتن فرزند پسرمصراست.وقتی ملکه نمی تواند این خواسته را برآورده کند،خانواده های سرشناس انگلستان دست به کارمی شوند تا زمینه ی آشنایی شاه با دخترانشان را فراهم کنند.یکی ازاین خانواده ها،خاندان بولین هستند که تلاش می کنند با هدایت دایی شان،درپادشاه نفوذ کنند.درحالی که پادشاه شیفته ی یکی ازدختران بولین شده،دختر دیگرکه فردی جاه طلب ومغروراست تلاش می کند جای خواهرش را بگیرد....

این فیلم هم 2 بار دیده شد به خاطر بازی بسیار زیبای ناتالی پورتمن و داستان زیباتر فیلم (که البته تاریخیه)

نمره 7

7. کاربر مقابل از Betty عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آرسن ونگر شايعه اخير رسانه‌هاي انگليسي مبني بر پيشنهاد آرسنال به ميلان براي خريد ماريو بالوتلي را رد کرد و گفت که خريد يک دروازه‌بان و يک دفاع وسط در اولويت فهرست خريد‌هاي تابستاني او پس از جذب الکسيس سانچس از بارسلونا قرار دارد.

ونگر اظهار داشت: ادامه خريدهاي ما به وضعيت هافبک‌هاي‌مان و آماده شدن آنها براي شروع فصل جديد بدون دچار شدن به مصدوميت بستگي دارد. با اين حال بايد بگويم که آرسنال ديگر نيازي به جذب مهاجم ندارد و پس از اين من شايد يک دفاع وسط جذب کنم. البته خريد يک دروازه‌بان حتمي است و ما به اندازه کافي براي تقويت ترکيب خود زمان داريم.

سربي توپچي‌ها افزود: قرارداد‌ها زماني منعقد مي‌شوند که امکانش وجود داشته باشد. خوشبختانه امسال توانستيم اين کار را زودتر انجام دهيم و من از خريدهايي که تاکنون انجام داده‌ايم راضي هستم. ساير تيم‌ها مانند چلسي، منچستريونايتد و ليورپول هم خوب بازيکن خريده‌اند و فکر مي‌کنم که با اين شرايط يک فصل جذاب و مهيج در انتظار ليگ برتر خواهد بود.

فوق حرفه ای
    پس از شکست تيم ملي ايتاليا برابر اروگوئه و حذف اين تيم از مرحله گروهي جام جهاني 2014، چزاره پراندلي از سمت خود به عنوان سرمربي آتزوري کناره‌گيري کرد که اين کار او به عقيده گروهي از رسانه‌هاي ايتاليايي به عنوان فرار از زير بار مسئوليت شکست و احياي تيم براي تورنمنت‌هاي بعدي تلقي شد.

به نقل از تسنيم، پراندلي 56 ساله در واکنش به اين موضوع به نشريه کوريره دلاسرا گفت: در روزهاي اخير درباره من زيادي صحبت شده و به من يادآوري شد که زندگي حرفه‌اي فراز و نشيب‌هاي زيادي دارد اما پذيرش هر مسئوليتي اين فراز و نشيب‌ها را به همراه دارد. حملاتي که در اين مدت به من شده بيرحمانه بوده است اما لازم نيست که خودم را يک قرباني بدانم.

پراندلي افزود: اگر قرار باشد به استرس و فشار کاري که در جام جهاني داشتيم نمره بدهم، مطمئناً اين نمره بيش از 10 خواهد بود. اما منظور من از استرس، استرس حرفه‌اي نيست بلکه بار رواني انتقادات شديدي است که از ما مي‌شد. در ميان تمام اين انتقادات آنهايي بيشتر از همه مرا آزار داده‌اند که مرا به فرار از آتزوري متهم کرده‌اند. من از جايي فرار نکرده‌ام.

سرمربي جديد تيم گالاتاسراي تصريح کرد: در زندگي شخصي و حرفه‌اي‌ام نشان داده‌ام که اهل فرار نيستم. موفقيتي که در پارما پس از ورشکستگي شرکت پارمالات (اسپانسر اصلي تيم پارما) و فرار بسياري از اعضاي باشگاه براي نشاندن تيم در رده پنجم جدول در پايان فصل کسب کردم نشان مي‌دهد که من اهل فرار کردن از زير بار مشکلات نيستم. در فيورنتينا هم اين اتفاق رخ داد اما من باز هم فرار نکردم. مرا در پستم تنها گذاشتند و مديران اجرايي هم پاي‌شان به خاطر شرکت در کالچوپولي گير بود اما با اين وجود و در حالي که ما را با کسر امتياز جريمه کردند، توانستيم آنقدر امتياز کسب کنيم که با احتساب امتيازات کسر شده نايب قهرمان مي‌شديم.

پراندلي خاطرنشان کرد: من در دو مقطع تا آستانه عقد قرارداد با يوونتوس پيش رفتم اما ترجيح دادم در فلورانس بمانم و اکنون به آن تصميمي که گرفتم افتخار مي‌کنم. من پروژه ورزشي فيورنتينا را باور داشتم و با آن تيم ماندم.

با کنار رفتن پراندلي از نيمکت آتزوري گفته مي‌شود که آنتونيو کونته، سرمربي مستعفي يوونتوس قرار است جاي او را بگيرد. پراندلي در خصوص احتمال روي کار آمدن کونته به عنوان جانشين وي گفت: کونته؟ او يک بار گفت که برايش باختن مانند مردن است. من فکر مي‌کنم که از امروز به بعد مي‌تواند استرس کسب پيروزي را تجربه کند. اگر او سرمربي جديد ايتاليا شود، کار سختي براي انگيزه دادن به بازيکنانش، همان انگيزه‌اي که به بازيکنانش در يوونتوس مي‌بخشيد، پيش رو خواهد داشت.

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نگفتم تو روانی هستی
    منظورم با اونی بود که اومد خودشو خالی کرد و رفت
    پس چرا من را نقل قول کردی !

فوق حرفه ای
    تو این نت
    اما شکنجه ها یواشکی نبود ...

صفحه 3566 از 3994 نخستنخست ... 2566306634663516355635643565356635673568357636163666 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)