نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیدونستم قصدشون از تماشا گاییدنه ابرمرد تاریخ = ژاوی پیفام داده مورینیو فوق العادست منم رفتم نوشتم مهندس دوست داشتنی فوتبال ولی همرو تماشا نکن! و الا همش باید چیزشعر ببینی تو نوتیفیکشینات
نوشته اصلی توسط HASSAN حسینی، کواچ و علیزاده از همون اول معلوم بوده کواچ مربی نمیشه
نوشته اصلی توسط Milad نه این مهران میومد تو سایت هر کی که لینک دانلود قهوه تلخ و ویلای من رو میزاشت فحش کش میکرد میگفت واسه حمایت برید اورجینال بخرید چند بارم بن شد نمیدونستم دستای پشت پرده تو کاره
نوشته اصلی توسط HO33E!N همون که منم میتونم بذارمیه سری از اونا هم که میشه شر کرد که محمد هم میذاره اونا دیگه بدتر کلا سایت بیش از حد امکانات به کاربرا داده ریده تو سایت
Hero Enter Viva Real Madrid
اینجا یک کسی بود یوزر امیر دانشگاه امیرکبیر میخوند کسی میشناسه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N از کجا بشناسم کی کیه؟ میری تو پروفایلشون اونا که نوشته نویسنده! تماشا کن نویسنده ازمایشی نه ها اونا همین الناز و الناز هان که دهن ملت رو سرویس کردن + اگر فعال باشی تو کامنتا میتونی بشناسی اون ادماشونو
نوشته اصلی توسط جادوگر اینجا یک کسی بود یوزر امیر دانشگاه امیرکبیر میخوند کسی میشناسه؟ میخوای بری دانشگاه ؟
نوشته اصلی توسط Milad میخوای بری دانشگاه ؟ فقطم شریف
نوشته اصلی توسط HO33E!N من که هیچ کدومُ نمیخونم همون نوار بغل تیترا رُ میخونم میرم خوب کاری میکنی بیشتر از این فایده نداری وقت بذاری اگر توییتر داری بگو تا وصلت کنم به منبع دست اول خبرا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن