نوشته اصلی توسط Unforgiven سلام ساره خوبی ساره سلام علیرضا مرسی علیرضا
نوشته اصلی توسط جادوگر ایشالا پزشکی قبول بشی کسی که تمام سی دی های ویلای من و قهوه تلخ رو اورجینال میخره بچه خر پوله پاشو برو ازاد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر وقت لذت بخش شد بدون یه طوفان در راهه لذت بخش از این نظر که بیخیالی دیگه هیچی منو ناراحت نمیکنه ..... نهایتش 1 ساعت 2 ساعت بعدش دوباره عادی میشه
نوشته اصلی توسط Milad من اگه دختر بودم زنش میشدم من که از نطدیک ندیدمشون ولی میگن خوب تیکه ای من پسره رو هم تو فیس دیدم فقط
نوشته اصلی توسط Herzeleid از خودم به خدا به سعید میگم همیشه لایک لایک! خودتو بسپار به موج.....سعی کن لذت ببری ازش دقيقا!! ديگه از يه جا به بعد آدم ميگي هرچي در توانم بود كردم هرچي شد شد !!!
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Milad کسی که تمام سی دی های ویلای من و قهوه تلخ رو اورجینال میخره بچه خر پوله پاشو برو ازاد خداییش دوتا آدم ببین یکی آزاد یکی سراسری خوب ( نمیگم عالی با یک رشته نسبتا خوب) فرقشون زمین تا آسمونه به خدا
نوشته اصلی توسط Herzeleid لذت بخش از این نظر که بیخیالی دیگه هیچی منو ناراحت نمیکنه ..... نهایتش 1 ساعت 2 ساعت بعدش دوباره عادی میشه فک میکردم فقط تو نظرات فوتبالی اشتراک داریم
نوشته اصلی توسط sareh من که از نطدیک ندیدمشون ولی میگن خوب تیکه ای من پسره رو هم تو فیس دیدم فقط اگه طلاق گرفت خبر بده
نوشته اصلی توسط جادوگر خداییش دوتا آدم ببین یکی آزاد یکی سراسری خوب ( نمیگم عالی با یک رشته نسبتا خوب) فرقشون زمین تا آسمونه به خدا من آزادم یکی از دوستام سراسری جفتمون بدبختیم...خدا کنه آدم اقبال داشته باشه
نوشته اصلی توسط Maryam دقيقا!! ديگه از يه جا به بعد آدم ميگي هرچي در توانم بود كردم هرچي شد شد !!! چجور خودت رو قانع میکنی من نمیتونم من یاد کلاس پنجم دبستانم میوفتم چرا بیشتر نخوندم برم سمپاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن