دارم تو کامنتای فیس بوک این یارو maxbro میگردم یکی پسووردو گفته باشه لامصب این یارو max bro برا همشون کامنتای بد گذاشته این عربا خیلی خطر ناکن
![]()
دارم تو کامنتای فیس بوک این یارو maxbro میگردم یکی پسووردو گفته باشه لامصب این یارو max bro برا همشون کامنتای بد گذاشته این عربا خیلی خطر ناکن
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . دوستان دیشب با Max Bro چت میکردم میگفت کیفیت فلاک و AAC رو باید 5 پوند پرداخت کنید مجانی نمیتونه بده. کیفیت CBR و VBR هم پاسورد داشتن اما خب اونا رو به دوستای نزدیکش میداد پاسوردش رو ولی ظاهرا فلاک و ACC رو بدون پول در اختیار قرار نمیده ! ولی خب بازم ازش خواهش میکنم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا خایه مالی نکرده بودیم ک اونم بخاطر اینکه دوستتون دارم دیگه رفتم انجام دادمتا ببینید همه تلاشم رو کردم . تازه قیمت شده 10 پوند
اینو نوشتم
Salam Aleek ya max. I know that the FLAC version is not free. I am in Iran . what Should I do To have it? Me and you are friends from 2011 and Amr diab have lots of fans in Iran
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)