نوشته اصلی توسط Milad اینجا دموکراسی عزیزم اعترضتو بگو نکته :هر نوع اعتراضی نسبت به شمارش ارای این جانب ،به شخص معترض تجاوز با شیشه نوشابه در کهریزک صورت میگیرد من فقط به مدیریت امیر اعتراض دارم
نوشته اصلی توسط vahid من فقط به مدیریت امیر اعتراض دارم نکته :امیر نقش خامنه ای رو داره به اونم اعتراض کنی ...
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid تاپیک رُ حذفش کن داوری میلاد هم دست کمی ار ژرارد هولیه نداشت
نوشته اصلی توسط Milad اینجا دموکراسی عزیزم اعترضتو بگو نکته :هر نوع اعتراضی نسبت به شمارش ارای این جانب ،به شخص معترض تجاوز با شیشه نوشابه در کهریزک صورت میگیرد منم مثل برزیل 82 و آرژانتین 2006 به تاریخ پیوستم
نوشته اصلی توسط HO33E!N داوری میلاد هم دست کمی ار ژرارد هولیه نداشت زر نزن 4 ساعت وقت گذاشتم هر کسی رو هم دوبار شمارش ارا کردم که اشتباهی صورت نگیره
نوشته اصلی توسط Milad زر نزن 4 ساعت وقت گذاشتم هر کسی رو هم دوبار شمارش ارا کردم که اشتباهی صورت نگیره دستت درد نکنه به هر حال اشتباهات داوری جزئی از پیش بینیه
نوشته اصلی توسط HO33E!N دستت درد نکنه به هر حال اشتباهات داوری جزئی از پیش بینیه اصلا اشتباهی صورت نگرفته وگرنه خودم اول میشدم خیلی تلاش کردم اولت کنم ولی نشد
نوشته اصلی توسط Milad اصلا اشتباهی صورت نگرفته وگرنه خودم اول میشدم خیلی تلاش کردم اولت کنم ولی نشد تو اگر رفیق بودی نفر اول رُ به خاطر گاز گرفتگی محروم میکردی
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو اگر رفیق بودی نفر اول رُ به خاطر گاز گرفتگی محروم میکردی من رفیقم ولی بلاتر و پلاتینی که نیستم
نوشته اصلی توسط Milad من رفیقم ولی بلاتر و پلاتینی که نیستم ولی من و تو رو سفید در اومدیم یه مسابقه ی پاک و بی شبهه برگزار کردیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن