تشکر ویژه ای از آقا javad که در تکمیل تاپیک کمک میکنن!
ورودشون رو به تاپیک خودشون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوبی داشته باشند
به جمع ما خوش اومدن و امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم![]()
تشکر ویژه ای از آقا javad که در تکمیل تاپیک کمک میکنن!
ورودشون رو به تاپیک خودشون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوبی داشته باشند
به جمع ما خوش اومدن و امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام معین جان.منم به نوبه خودم تبریک میگویم این عید بزرگ را خدمت همه دوستان.شما که با زحماتت همه ما رو شرمنده کرده ای.اگه امکانش هست از کنسرت استاد در پاریس که یک اجرایش رو گذاشتی بذار و ویدیو بت پرست با کیفیت اورجينال.ممنون از زحمات.
در آخ. هم خیر مقدم عرض میکنم خدمت مدیر تاپیک،به تاپیک خودت خوش اومدی
یه عذرخواهی به تمامی دوستان بخاطر غیبت حدودا یک هفته ای که داشتم!!
هفته ی میلاد با سعادت خاتم پیغمبران حضرت محمد مصطفی(ص) بر همه مسلمانان جهان و دوستان خودم تبریک میگم و امیدوارم شروعی باشه برای اتفاقات خوب زندگیتون و همینطور تاپیک استاد معین.
من به دلیل محدودیت هایی که در بعضی چیزها دارم نمیتونم فایل آپلود کنم ولی انشاالله بعد از پایان ترم
سرعت اینترنت رو افزایش میدم و تمامی فایلهایی که از روز اول تاپیک تا به الان داشتید رو قرار میدم
امیدوارم دوستان درک کنند ، میدونم که این مشکله منه ولی همکاری شما هم نیاز هست
در آخر از تمامی دوستای خودم تشکر میکنم ، همین که به فکر تاپیک هستید خودش یه دنیا ارزش داره
و اینکه برخورد هرکسی شخصیتش رو میرسونه ، شب خوشی داشته باشید و ایام به کام
از کم شدن فعالیت خودم در این مدت واقعا ناراحتم و از دوستای گلم هم "واقعا" عذر میخوام
خبرهای خوب در راه است ...
ویرایش توسط Saleh16 : 01-05-2015 در ساعت 11:31 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
AMIR HOSEIN, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
AMIR HOSEIN, k@mbiz, madar, mahdii, moeinnieom, Saleh16, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
تمامی مطالبی که دوستان اضافه کردند به صفحه اول اضافه شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)