سلام معین جان ویدیو بابا رو با کیفیت داری[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام معین جان ویدیو بابا رو با کیفیت داری[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارم میخواستم بکنم ولی محض اطلاعتون کنسرت با کیفیت نداشتم(جز چندتایی که همه دارن اونارو) و اینجام صاحب تاپیک درخواست کرده که کنسرتای بی کیفیت نزارین
علیکم اولا با شما نبودم .کم کیفیت بزارید بعد خود صالح پاک میکنه اگه خواست دوست من به خودت نگیر![]()
چون دقیقا بعد عکس من از استاد بود فکرکردم روی صحبتتون با منه
چشماتفاقا خیلی ازاینجور کنسرتا که با گوشی گرفته شده داشتم.اونم اجراهای تکراری!! مثلا nتا اجرای سفر و کعبه ی متفاوت با کیفیتای درب و داغون تا روزی که با این تاپیک آشنا شدم و خیلیاشونو حذف کردم
سلام جواد جان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, javad, madar, mehdi1358, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط javad : 01-17-2015 در ساعت 04:31 PM
دوستانی معینی امشب از شبکه من و تو یه مستند به نام اونگ تا ترانه پخش میشه حالا نمیدونم کلا مر بوط به معین میباشد یا
نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)