سلام یاران
اگه اشتباه نکنم کنسرت استاد در پاریس سال1987 باشه.اینم تصویر کامل ویدئو[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام یاران
اگه اشتباه نکنم کنسرت استاد در پاریس سال1987 باشه.اینم تصویر کامل ویدئو[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
سلام دوست عزیز
ممنونم از زحماتت
اولین کنسرت استاد در پاریس هستش.حیف و صد افسوس این کنسرت در انحصار تعداد کمی از طرفداران استاد هستش.
فقط این اجرا در دسترس هستش،اجرای بی نظیر راز......[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
catalanism, madar, mahdii, moeinnieom, mubaso, Shahrokh, بازمانده, رویا, روزگار
باشه چشم.ولی نمیدونم تا امشب بتونم یا نه.چون سرعتم واسه اپ الان مناسب نیست.ولی ان شالله حتما برات انجام میدم.
کنسرت زیبا و قدیمی استاد در لندن 1987
اجرای هوس و کفتر کاکل بسر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
معین جان قرار شد موزیک ویدئو حلقه استاد رو بزاری پس چی شد.
ممنون
![]()
دانلود موزیک ویدئو حلقه طلایی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت اورجنال
تقدیم به دوستم امیرحسین
سلام جناب معین!
آقا آلبوم مست رو نداری برا ما بذاری؟
رفتم سر کوچه، یه پک از سیگار بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم
رفتم جیگرکی، دو سه سیخ جیگر بگیرم گفتش سگت چی، زنت چی، بچت چی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)