امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
ممنوم ازت که به فکری ، همین که منتظر آهنگ جدید معین هستی ، یعنی دوسش داری که منم خوشحال میکنه
همه الان آهنگ هاشون بد شده ، مربوط به یه خواننده خاص نیست ، بعضی ها توشون خیلی محتاط و
خوش شانس اند که هنوز با قدرت آهنگ میدن و هواداراشون رو راضی نگه میدارن ، مثل داریوش ، معین ، امید ، شادمهر.
فقط میشه به همین چند دونه خواننده انگشت شمار امید داشت ...
اینم اضافه کنم که تا همین الانش استاد معین جدا از آلبوم جدیدشون (دلم تنگته) ، نزدیک به 5 تک آهنگ پخش نشده دارند
به اضافه 2 موزیک ویدیوی پخش نشده و آلبوم جدید دیگری که در جشن سالگرد رادیو همراه اعلام کرده بودند که شامل کارهای سنتی شون هست!
ویرایش توسط Saleh16 : 05-12-2015 در ساعت 01:02 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من که این آشفته بازار موسیقی ایران گریبان گیر معینم بوده و معین از روزای اوجش فاصله گرفته و افت محسوسی داشته...
من عاشق صدای معین بودم و هستم و فقط و فقط به همین خاطر چند کار اخیر معین رو گوش کردم وگرنه کارا به هیچ وجه درحد اندازه های معین نبودن
به نظر من همه ی خواننده ها به بن بست خوردن،چه از لحاظ آهنگ،چه از لحاظ شعر
امیدوارم معینی که آخر وسواس بود تن به اجرای هر کاری نده و بازم شاهد خلق یه(همدم) دیگه باشیم ازش...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی آهنگ می خوام ازش در حد همدم /
آخ جوووووووووون ، شمال!
از این خواننده خوشتیپ تر و خوش صدا تر و مهربون تر هست؟؟؟
تورو قرآن راستشو بگین!!
ویرایش توسط Saleh16 : 05-12-2015 در ساعت 07:36 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)