پس از سالها فعالیت در حوزه موسیقی کشور
کاوه آفاق سرانجام مجاز شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از سالها فعالیت در حوزه موسیقی کشور
کاوه آفاق سرانجام مجاز شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کاوه آفاق بهمنماه منتشر میشود
نام کاوه آفاق بعد از انتشار قطعه "شال" و استقبال از آثار گروه the ways بر سر زبانها افتاد؛ خوانندهای که علیرغم قابلیتهای بالا تا قبل از آغاز جشنواره موسیقی مقاومت در تهران موفق به اخذ مجوز فعالیتهای رسمی و قانونی خود نشده بود و نمیتوانست به صورت رسمی در کشور فعالیت کند. او به تازگی توانست مجوز فعالیت خود را دریافت کند. آفاق درباره این اتفاق به هنرآنلاین گفت: من تا هفته قبل مجوزی نداشتم که سروصدا کنم، اما فکر میکنم تا 10 روز آینده سروصدا کنم.
او ادامه داد: برنامهریزی شرکت "آوای سوته دلانگ این است که در بهمنماه آلبوم را منتشر کنند. این آلبوم 14 تا 15 قطعه دارد. این قطعات در راهی هستند که من از 20 سالگی تا به حال رفتم. در آلبوم از فعالیتهای سال 1380 تا 1394 خودم 14 تراک انتخاب کردهام که هر کدام از این قطعات برای یک سال است.
آفاق گفت: این آلبوم تا اینجای کار نامش "قصه زیرزمین" است. چهار قطعه از آثار قدیمی را که خیلیها با آن خاطره دارند در آلبوم قرار دادهام. چند اثر جدید را هم ساختهام که مخاطبان بتوانند آثار جدیدی را هم در این آلبوم شاهد باشند. تمامی شعرها و آهنگها را خودم سروده و ساختهام و در بخش تنظیم قطعات هم پدرام آزاد، آرمان مهربان و شهاب آفاقی در این آلبوم حضور دارند. خودم هم در این بخش چند قطعه را تنظیم کردهام.
وی با اشاره به وضعیت موسیقی روز گفت: در یک دهه اخیر موزیسینهای خوبی به موسیقی ما معرفی نشدهاند. شاید عدهای معروف و محبوب شده باشند، اما آنها موسیقیدان نیستند.
انتشار قطعه «فلوکستین» از اولین آلبوم رسمی خواننده «شال»
فِلوکسِتین
توُ این لیوان حل کن فِلوکسِتین ُ
تا شاید حل کرد مشکلات ِ روُ زمین ُ
مشکلات ِ پاها وُ پوتینُ
سردیِ دستای پُرچینُ
توُ این لیوان حل کن فِلوکسِتینُ
تا شاید رفت غم ِ میدونِ مینُ
غم ِ مردای اسیرُ
سفره های بی یار ِ هفت سینُ
خاطرات ِ عشقای دیرینُ
یادِ دوران ِ قدیمُ
توُ این لیوان حل کن
خاطرات ِ شب های غمگینُ
بار ِ فکرای سنگینُ
توُ این لیوان حل کن
تاریخ انتشار
21 دی ماه
12 قطعه
یکی دو قطعه تکراری
بقیه جدید
به تعویق افتاد
26 دی ماه
احتمالا باز هم به تعویق بیافته
نشست صمیمی عوامل آلبوم «با قرصها میرقصد» با حضورخواننده این آلبوم برگزار شد
+ محمدحسین تفرشی: امیدوارم فرصتی که به کاوه آفاق داده شده، برای بقیه هنرمندان هم مهیا شود
+ مهدی میرزا باقریان: سیستم فرهنگی کشور این روزها با نگاه حمایتی با هنرمندان تعامل دارد
+ عکسهای «امیر خامنه» از حاشیه و متن این برنامه
اطلاع رسانی کاوه خیلی ضعیفه
امروز شنبس 26 دی پس کو آلبوم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)