نوشته اصلی توسط ahmadsp ایندفعه میریم موجهای ابی به حساب تو اِ واااه پوسته من به ابه استخر حساسه
ویرایش توسط AbEc : 06-18-2014 در ساعت 01:09 PM
نوشته اصلی توسط AbEc اِ واااه پوسته من به ابه استخر حساسه اشکال ندار شامپو مخصوص میگیریم برات موری هم میاد
AbEc
نوشته اصلی توسط ahmadsp اشکال ندار شامپو مخصوص میگیریم برات موری هم میاد اخرین بار موریو فیس دیدمپنجره پیامش باز شد 6 خط فحش نوشته بود برامبیانیه داد بود ناکس قفل کردم اینو کجا تور کردی بچه قشنگ ؟؟
نوشته اصلی توسط AbEc اخرین بار موریو فیس دیدمپنجره پیامش باز شد 6 خط فحش نوشته بود برامبیانیه داد بود ناکس قفل کردم اینو کجا تور کردی بچه قشنگ ؟؟ کیری پریروز تولدش بودا هیچ کی بش تبریک نگفت قشنگ تویی دیگه وحید هوس کرده بود کونت بزاره من نزاشتم وحید خودش کونه البته ریش و پشم ندیدی پس ببینی میگرخی
نوشته اصلی توسط ahmadsp کیری پریروز تولدش بودا هیچ کی بش تبریک نگفت قشنگ تویی دیگه وحید هوس کرده بود کونت بزاره من نزاشتم وحید خودش کونه البته ریش و پشم ندیدی پس ببینی میگرخی باو تولد منم 7 اذر بود هیچ بنی بشری تبریک نگفت فیسبوک بدبخت خودشو جر داد گفت اقا تولدشه تبریک بگین :| حس میکردم نگاه های سنگینشو پس خدا بهش رحم کردمن با بچه های خواج ربیع بزرگ شدم،تو خواج ربیع جنس موئنث یک موضوع تعریف نشده اس ملت نیازاشونو رو جنس موافق خالی میکنن
بچه قشنگ اینه نگا جوووووووووون
نوشته اصلی توسط AbEc باو تولد منم 7 اذر بود هیچ بنی بشری تبریک نگفت فیسبوک بدبخت خودشو جر داد گفت اقا تولدشه تبریک بگین :| حس میکردم نگاه های سنگینشو پس خدا بهش رحم کردمن با بچه های خواج ربیع بزرگ شدم،تو خواج ربیع جنس موئنث یک موضوع تعریف نشده اس ملت نیازاشونو رو جنس موافق خالی میکنن خدافظ
نوشته اصلی توسط AbEc بچه قشنگ اینه نگا جوووووووووون این بیاد شهر ما جنازش بر میگرده تیمی پاسکاریش میکنن
نوشته اصلی توسط ahmadsp خدافظ بابای
قزوینا یه گروه ساختن به اسم گایش در مقابله با داعش دمشون گرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن