نوشته اصلی توسط pirana مهم منم فقط... بقیه هم الان گرمن فردا که تاپیک کامینگ سون خوابید میفهمن
نوشته اصلی توسط pirana اِ وا چطوری مهندس؟غصه نخوریا چیزی که زیاده احسان
نوشته اصلی توسط mali68 خب زین پس میگم زن دوست... در کل یه بستنی به من بدهکاری یه پرس کلپچ حلالتم نمیکنم بهت گفتم برو بستنی بخور به حساب من نرفتی کلپچ ؟؟؟
نوشته اصلی توسط mali68 مستر زن ذلیل تو مگه نگفتی با خانومم شرط کردم بذاره باران بیام...یه چشم و ابرو واست اومد یادت رفت؟ حالا میخوای بری برو دیگه چرا فیلم هندی راه میندازی،برو پسر جان به سمت قله های خوشبختی سلام مارم بهش برسون اینهمه میزنیدش جاش میمونه خانومش میفهمه یه فصل کتکم اونجا میخوره ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چرا ربطش میدن به زن ذلیلی و شرط و این حرفا بزارین برم دنبال زندگیم خرج داره میفمی خرج نمیذاریم... نت که از شرکتِ... وقت هم که وقت کارِ باز از شرکتِ... یا بیا یا مرد باش بگو دیگه دوستون ندارم تا بدیم یوزرت رو از دیتابیس حذف کنن
نوشته اصلی توسط mali68 مستر زن ذلیل تو مگه نگفتی با خانومم شرط کردم بذاره باران بیام...یه چشم و ابرو واست اومد یادت رفت؟ حالا میخوای بری برو دیگه چرا فیلم هندی راه میندازی،برو پسر جان به سمت قله های خوشبختی سلام مارم بهش برسون نيومده زدي بميره كه
نوشته اصلی توسط mali68 خب زین پس میگم زن دوست... در کل یه بستنی به من بدهکاری یه پرس کلپچ حلالتم نمیکنم بی برو یه شغل به من بدهکارِ... میفهمی؟ شغل و درآمد و زندگی آینده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهت گفتم برو بستنی بخور به حساب من نرفتی کلپچ ؟؟؟ کلپچ نبود؟بی شوخی موید و محفوظ باشی در کنار بانودرسته اینجا مجازیه ولی خب دوستایی مثل شما هیچوقت فراموش نمیشن...و در اخر گل سرخ و سفید و ارغوانی فراموشم نکن تا میتوانی
نوشته اصلی توسط mali68 چطوری مهندس؟غصه نخوریا چیزی که زیاده احسان فدا خانوم معلم احسان که زیادِ اطرافم ولی هر گلی بوی خودشُ داره (از این حرفا)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن