نوشته اصلی توسط ehsan1361 زندگی خرج داره شغل دوم شبا مسافر کشی حداقل شبا بیام باهات خفتت نکنن درسته جای یه مسافر رو اشغال میکنم ولی ارزششو داره
نوشته اصلی توسط pirana میگی میبرمت سر کار میخوای بذاریم سر 4راه فال بفروشم؟ الهي همين مونده از تو فال بخريم
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا مگه ازدواج كني صبحها سر كار نمياي مثل قبل خب اونموقع بيا كامينگ سون حالا جاي ديگه نخواستي سر بزنيم نزن دیدی همه تورو واسه کامینگ سون میخوان اون نباشه هیچ کی به رفتنت اهمیت نمیده
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا مگه ازدواج كني صبحها سر كار نمياي مثل قبل خب اونموقع بيا كامينگ سون حالا جاي ديگه نخواستي سر بزنيم نزن مینا خانم شما بهش یه چیزی بگو
نوشته اصلی توسط reza67 کلی فیلم اومده اما همه کیفیتشون dvdsc ه میخوای ؟ نه زیاده هاردم پرِ... تی اس بده
نوشته اصلی توسط tandis_m حالا مگه ازدواج كني صبحها سر كار نمياي مثل قبل خب اونموقع بيا كامينگ سون حالا جاي ديگه نخواستي سر بزنيم نزن آخه کارم هم زیاد شده نمیبینی صبح ها کمتر میام تازه خانومم اجازه نمیده
نوشته اصلی توسط reza67 دیدی همه تورو واسه کامینگ سون میخوان اون نباشه هیچ کی به رفتنت اهمیت نمیده دقیقاّ
نوشته اصلی توسط reza67 دیدی همه تورو واسه کامینگ سون میخوان اون نباشه هیچ کی به رفتنت اهمیت نمیده خيلي بد جنسي من با كامينگ سون چيكار دارم هر آهنگي كه بياد گوش ميدم به خاطر شماها گفتم در ضمن احسان يه دوست خوبه دلم تنگ ميشه كلا بره
نوشته اصلی توسط pirana حداقل شبا بیام باهات خفتت نکنن درسته جای یه مسافر رو اشغال میکنم ولی ارزششو داره اسپری فلفل میزارم تو کیف دستیم
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي همين مونده از تو فال بخريم مگه من چمه؟ تازه مهندس نفتم کلی فارسی عمومی و دروس معارف پاس کردم تا مهندس شدم خلاصه که میتونم همونجا واست تفسیرش هم بکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن