دوستان گرامی این تاپیک را من زدم ولی خب متاسفانه خودم اطلاعات و شناخت کافی را برای گردوندن تاپیک به صورت جامع را ندارم!!!
لطفا هرکسی که میتونه کمک کنه تا دوستانی که به موزیک های ترکی علاقه دارند بتونن استفاده کنن
دوستان گرامی این تاپیک را من زدم ولی خب متاسفانه خودم اطلاعات و شناخت کافی را برای گردوندن تاپیک به صورت جامع را ندارم!!!
لطفا هرکسی که میتونه کمک کنه تا دوستانی که به موزیک های ترکی علاقه دارند بتونن استفاده کنن
از رو رضا باقالی اسکی رفتیا
متاسفانه منم اطلاعات و شناخت کافی را برای تاپیک به صورت جامع را ندارم!!!![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه جدید و استثنایی از " آیسه هاتون انال " به نام " Gum Gum"
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا جون فدات شم دستت درد نکنه مرسی
این که تاپیک و عنوانش عین تاپیک شما زدم عمدی بوده!!! فکر کردم اینجوری قشنگ تره!!! بچه ها مثل اینکه از این کار من خوششون نیومده!!! از نظر شما اشکالی نداره؟
یواش یواش درست میشه
ایشالله همه کمک میکنن
ترانه ی ماندگار "رسیملر هایلر" از خواننده ی محبوب " گوخن اوزن" منتشره در سال 2007
Resimlar&Hayaller
عکسها و رویاها
Resimler hayaller paramparça
عکسا و رویا ها (همه) پاره پاره
Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
بگو!چشای تو هم (عین من) غرق اون دوردورا نمیشه؟
Kim haklı,kim suçlu bir galip ararken Yitirdik
حق با کیه,کی گناهکاره,در حالی که دنبال پیدا کردن پیروزه میدون بودیم,باختیم!
hikayemiz böyle
حکایت ما این شکلیه
Ne biliyorsun kim güler sonunda
از کجا میدونی اخرش خوشی با کیه؟
Bir ömür boyu yalnızlık galip belki de
شاید هم این تهایی باشه که همیشه پیروزه!
Sana kalmaz,kime kalmış ki
برا تو نخواهد موند, برا که مونده که؟؟
Bu malla mülkle kandıran dünya
این دنیایی که (همه رو) با مال و ملک فریب میده
Hıh,oynak böyle
آه!اینجوری بی بندو بار(دنیا)
Değişiyorsun,yitiriyorsun sen Bizi günden güne
عوض میشی,هر روز فریبمون میدی!
Resimler hayaller paramparça
عکسا و رویا ها (همه) پاره پاره
Seninde gözlerin uzaklara Öylece dalmıyor mu hiç söyle
بگو!چشای تو هم (عین من) غرق اون دوردورا نمیشه؟
-----------------------------------------------
ترانه های خوب رو بصورت گلچین براتون میذارم اما خب این ترانه اونقدر خوبه که باید جدا قرار داده بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)