آلبوم جدید و بسیار زیبای Zuhal Olcay با نام Basucu Sarkilari 3
MP3 192
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داش رضا خود خودشه بابا موزیک ترکی تو قدیمیا خلاصه میشه اصلا قدیمیا کجا و این اسکلای الان کجا من زیاد موزیک ترکی دارم و آلبوم نیستن ترک تکی هم بدرد میخوره آپ بکنم راستی رو سرور سایت نمیشه آپلود بکنی؟؟؟؟
راستی خیلی حیفه این تاپیک رو یه حرفه ای دست بگیره ضعف سایت تو قسمت ترکی خیلی به چشم میاد یعنی این عرب های ملخ خور از ترک ها بهتر میخونن که تاپیک عربی از اینجا فعال تر هست؟؟؟؟
( نسخه ارجینال 320 خریداری شده از وبسایت معتبر آمازون )
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 192[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممکنه اون خواننده ک تو فیلم ایزل بوذ اسمش سلما هونه بود ممنونهر اهنگی ک ازش هست
سلام به همگی اون قدیم ندیما موزیک باران یه تاپیک عالی تو موسیقی ترکیه داشت. بعد یه مدت به عشق اون تاپیک دوباره تو موزیک باران عضو شدم ولی مثه اینکه ...
آخ آخ آخ
منبع به ف ا ک رفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)