دانلود البوم مهتاب عشق حمیرا با کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود البوم مهتاب عشق حمیرا با کیفیت 320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط k@mbiz : 01-23-2015 در ساعت 07:11 PM
چه کاریه همه رو امیر گذاشته تو سایت دیگه
نه داش کامبیز! این آلبوم رو گذاشته! هدیه رو نذاشته بود! لطف کردید گذاشتید! ولی بهتره آپ کنید لینکشو پ خ کنید به امیر بذاره خودش تو تاپیک 320! همین الانم 10 تا تاپیک 320 غیر اصلی (امیر) وجود داره! زیاد میشه! ملت جدید سردر گم میشن! همونجا بذاره خود امیر بهتره ! آدمای بیشتری میبینن، ازشما هم تشکر میکنه امیر!
رفتم سر کوچه، یه پک از سیگار بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم
رفتم جیگرکی، دو سه سیخ جیگر بگیرم گفتش سگت چی، زنت چی، بچت چی
عشق منه حمیرا خیلی دوسش دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)