صفحه 89 از 150 نخستنخست ... 3979878889909199139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 881 به 890 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    آبي‌ها يکشنبه در مورد فغاني تصميم مي‌گيرند

استقلالي ها روز يکشنبه در مورد شکايت از عليرضا فغاني، داور بازي با سپاهان تصميم گيري مي کنند.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در حالی روز گذشته با نتیجه 3 بر 1 از سپاهان شکست خورد که کادرفنی و بازیکنان این تیم اعتقاد داشتند داور به اشتباه پنالتی اعلام کرده است. آنها همچنین اعتقاد داشتند گل دوم سپاهان در موقعیت مشکوک به آفساید زده شده است.
    قراراست در جلسه روز یکشنبه هیئت مدیره استقلال در مورد شکایت از فغانی تصمیم گیری شود. البته در صورتی که استقلالی ها تصمیم بر شکایت از فغانی داشته باشند این موضوع رسانه ای نخواهد شد. کمیته داوران به باشگاهها حق رسانه ای کردن شکایت شان از داوران را نمی دهد.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ماجدي: پنالتي آبي بود روي آتش

استقلال در بازي با سپاهان با يک شکست صدرنشيني را از دست داد،در اين بازي که به داوري فغاني صورت گرفت حرف و حديثهايي در مورد پنالتي گرفته شده به نفع سپاهان به وجود آمد.

میرشاد ماجدی سرپرست استقلال در مورد بازی با سپاهان می‌گوید: بازی با سپاهان یک بازی خوب و با کیفیت بود و تا دقیقه 17که ما گلزنی کردیم همه چیز خوب پیش می‌رفت و تیم هم خوب کار می کرد اما آن پنالتی آبی بود به روی آتش که من نمی دانم در مورد آن چه بگویم ولی خب این موضوع تمام شده و ما به بازی بعدی خودمان فکر می کنیم.
    سرپرست استقلال در مورد داوری این بازی خیلی جالب و کوتاه اظهار نظر می‌کند و می‌گوید: داور عزیزم،قربونت برم و فدایت شوم...!!!!!
    همچنین میرشاد ماجدی در پایان می‌گوید: استقلال تیم بزرگی است و قطعاً در ادامه این باخت را جبران می‌کند و به موفقیت می رسد همچنین باید به خانواده مهدی نفر و جامعه رسانه ای کشور تسلیت بگویم چرا که مهدی نفر یک مرد پاک رسانه بود و من ایمان دارم که پاک از این دنیا رفت.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    استقلال از فغاني شکايت کرد

باشگاه استقلال با ارسال نامه‌اي به مهدي تاج از قضاوت عليرضا فغاني در ديدار برابر سپاهان شکايت کرد.

سایت باشگاه استقلال، این باشگاه طی نامه‌ای به مهدی تاج از نحوه قضاوت داور دیدار این تیم و سپاهان شکایت کرد. در این متن آمده است:
    بسمه تعالی
    جناب آقای مهندس مهدی تاج
    رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
    با سلام و عرض ادب
    احتراما به دنبال قضاوت آقای علیرضا فغانی، داور وسط مسابقه تیم‌های سپاهان اصفهان با استقلال تهران در چارچوب رقابتهای هفته سوم لیگ برتر ( دوره چهاردهم ) در روز پنج شنبه 23 مرداد ماه 1393 ، باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران مراتب اعتراض و شکایت خود را نسبت به قضاوت گروه داوری این مسابقه اعلام می‌کند. این برای اولین بار نیست که آقای علیرضا فغانی با سوت‌های پر اشتباه و واکنش‌های عجیب و عصبی تصمیماتی را اتخاذ می‌کند که زیان و ضرر آن مستقیما متوجه باشگاه استقلال می‌شود و نکته عجیب این است که بیشتر این اتفاقها در مسابقات استقلال مقابل سپاهان رخ می دهد! یکسال قبل هم در روز پنج شنبه 10 مرداد 1392 در چارچوب هفته دوم رقابتهای لیگ سیزدهم آقای علیرضا فغانی، داور وسط مسابقه استقلال مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادی بود و در آن مسابقه هم به دلیل دو اشتباه داوری تاثیرگذار در نادیده گرفتن خطای پنالتی روی پژمان نوری ( بازیکن تیم استقلال ) و اعلام کاملا نادرست یک ضربه پنالتی به نفع تیم سپاهان ( این ضربه منجر به گل تیم سپاهان شد ) زمینه شکست تیم استقلال مقابل نماینده اصفهان فراهم شد!
    بعد از آن مسابقه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به دلیل اعتراض شدید هواداران تیم استقلال به نحوه داوری آقای علیرضا فغانی ، حکم به کسر یک امتیاز برای باشگاه استقلال دادند اما اکنون شاهد هستیم که با گذشت یکسال از آن اتفاق این فقط هواداران میلیونی باشگاه استقلال بوده‌اند که باید یکبار دیگر هزینه اشتباه‌های آقای فغانی را پرداخت کنند! فراموش نکنیم که مسابقه این دو تیم همواره حکم فینال زودرس را داشته و این گونه قضاوت‌های پر اشتباه می‌تواند زمینه‌ساز شائبه‌های مختلف باشد . در مسابقه روز پنج شنبه این دو تیم در اصفهان به گواه بسیاری از کارشناسان داوری ، یک خطای پنالتی نادرست به ضرر تیم استقلال ( گل اول تیم سپاهان ) گرفته شد و از سوی دیگر باز هم به گواه متخصصان داوری گل دوم تیم سپاهان در شرایط آفساید به ثمر رسید! پیرو اشتباه‌های متوالی آقای علیرضا فغانی این پرسش در اذهان عمومی ایجاد می‌شود که چرا ایشان باید همواره در ابتدای رقابتهای لیگ برتر داور مخصوص این مسابقه باشد و چرا اشتباهات ایشان به صورت متوالی فقط به ضرر تیم استقلال بوده است؟! در پایان انتظار می‌رود با توجه به حسن نظر رئیس محترم سازمان لیگ، در اسرع وقت به شکایت باشگاه استقلال در موارد ذکر شده رسیدگی شود. بدیهی است که هواداران میلیونی تیم استقلال در انتظار رعایت عدالت و انصاف درباره این موضوع خواهند بود.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    عمران‌زاده: براي بازگشت به ميدان عجله نمي‌کنم

مدافع مصدوم تيم استقلال تأکيد کرد که براي بازگشت به ميادين فوتبال عجله نخواهد کرد، چرا که نمي‌‌خواهد دوباره دچار آسيب‌ديدگي شود.

حنیف عمران‌زاده در مورد آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: خدا را شکر نسبت به هفته‌های گذشته شرایط بهتری دارم. طبق آن چیزی که تیم پزشکی استقلال بعد از مصدومیتم اعلام کرد، باید تا دو هفته دیگر آماده بازی شوم ولی زمان بازگشتم به میادین فوتبال را دکتر نوروزی تعیین خواهد کرد. در این مدت مراحل درمانی و تمرینات ویژه را پشت سر گذاشتم و خوشبختانه وضعیت بهتری دارم.
    به گزارش تسنیم، وی در پاسخ به این سؤال که «آیا فکر می‌‌کنی تا دو هفته دیگر به شرایط بازی برسی؟»، افزود: من تلاشم را می‌‌کنم تا خیلی زود آماده شوم ولی برای بازگشت نباید ریسک کنم. دوست دارم خیلی زود دوباره به استقلال کمک کنم اما برای بازگشت عجله نخواهم کرد. باید مصدومیتم به طور کامل برطرف شود و نمی‌‌خواهم شرایط طوری پیش برود که بعد از بازگشت به میادین دوباره مصدوم شوم. امیدوارم هرچه سریع‌تر بتوانم شرایط بازی را پیدا کنم.
    عمران‌زاده در پاسخ به این سؤال که آیا غیبت در ترکیب استقلال برای او آزاردهنده نیست، گفت: قطعاً همین طور است و وقتی بازی‌ها را می‌‌بینم ناراحت می‌‌شوم و پای تلویزیون حرص می‌خورم. البته بازیکنان دیگر تلاش می‌کنند و در مورد مگویان و خرسندنیا باید بگویم که آنها در این سه بازی عملکرد خوبی داشتند. مگویان دفاع خوبی است و خرسندنیا هم با اینکه در پست اصلی‌اش بازی نمی‌کند نمایش خوبی داشته است.
    عمران‌زاده در مورد شکست استقلال در بازی حساس مقابل سپاهان خاطرنشان کرد: معتقدم استقلال مستحق باخت نبود. ما از سپاهان در زمین خودش پیش افتادیم ولی تصمیم اشتباه داور شیرازه تیم را از هم پاشید. به نظر من در آن صحنه حیدری مرتکب پنالتی نشد ولی متأسفانه آن تصمیم همه چیز را تغییر داد. با این حال هواداران نگران نباشند، استقلال قطعاً فصل بسیار خوبی خواهد داشت.
    وی در پایان در مورد اقدام باشگاه استقلال که قرار است مبلغ قرارداد بازیکنان و اعضای کادرفنی این تیم را کسر کنند، گفت: من هم این موضوع را شنیده‌ام ولی نمی‌دانم چه تصمیماتی خواهند گرفت. آنطور که شنیده‌ام این موضوع با پیشنهاد امیر قلعه‌نویی بوده است و حالا باید دید شرایط چگونه خواهد شد. البته مبلغ قرارداد من زیاد نیست و مسئولان باشگاه روی‌شان نمی‌شود که از قراردادم کم کنند! من پول زیادی از استقلال نگرفته‌ام و مبلغ قراردادم بالا نیست.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    شهباززاده: پنالتي تيم را به هم ريخت

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اعلام پنالتي عليه ما در بازي با سپاهان بيش از اندازه ما را به هم ريخت.

سجاد شهباززاده درباره دیدار استقلال مقابل سپاهان گفت: بازی را خوب شروع کردیم اما داور که علیه ما پنالتی گرفت روند بازی ما خراب شد و نتوانستیم تیم را جمع و جور کنیم.
    به نقل از فارس، وی درباره داوری دیدار هم اظهار داشت:‌ به نظرم داور بازی ‌در چند صحنه سوت‌هایی داشت که در روند بازی تاثیرگذار بود.
    مهاجم تیم فوتبال استقلال درباره نتیجه به دست آمده در این دیدار خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان انتظار چنین نتیجه‌ای را نداشتیم و ما برای برد وارد زمین شدیم. فکر می‌کنم اعلام پنالتی بیش از اندازه تیم ما را به هم ریخت. البته باید بگویم روندی که ما در بازی و در 30 دقیقه ابتدایی داشتیم نتوانستیم ادامه دهیم.
    شهباززاده درباره دیدار این هفته استقلال مقابل سایپا که وی پیش از این در آن حضور داشت، گفت: باید خودمان را آماده این دیدار کنیم. البته این بازی برایم فرق نمی‌کند و من همه بازی‌ها با انگیزه وارد زمین می‌شوم.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بيک‌زاده: براي موفقيت زمان داريم

هاشم بيک زاده بازيکن محبوب تيم ملي ايران و استقلال بعد از جام جهاني هنوز به طور رسمي مصاحبه‌اي انجام نداده است.

هاشم بیک زاده ستاره استقلال که همیشه تعامل خوبی با رسانه ها دارد، اینبار از برخی از رسانه ها ناراحت است و در صحبتی کوتاه با خبرنگار "ورزش سه" می گوید: من بعد از جام جهانی هنوز مصاحبه ای انجام نداده ام اما متاسفانه بعضی از رسانه ها از من مصاحبه خیالی چاپ می کنند که این انصافاً حرفه ای نیست و من نمی دانم این حرفها از کجا در می آید.
    بیک زاده که برای فیزوتراپی به کیلینیک باشگاه استقلال رفته بود در پایان خیلی کوتاه در مورد بازی با سپاهان می گوید: اتفاق خاصی نیفتاده است و ما برای قهرمان شدن و رسیدن به موفقیت زمان زیادی داریم و مطمئن هستم که با وجود بازیکنان خوبی که داریم و کادر فنی با تجربه مان به هدفمان می رسیم.
    بازیکن تیم ملی و استقلال در پایان افزود: جا دارد که درگذشت آقای مهدی نفر خبرنگار ارزشمند جامعه رسانه را به خانواده و همه اهالی ورزش تسلیت بگویم.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    گزارش تمرين استقلال

کيفيت نامطلوب زمين شماره2 ورزشگاه آزادي که تمرينات تيم استقلال در آن برگزار مي‌شود، نارضايتي برخي از بازيکنان اين تيم را به دنبال داشته است.

تمرین تیم فوتبال استقلال جهت آماده‌سازی برای دیدار روز سه‌شنبه مقابل سایپا در چارچوب هفته چهارم مسابقات لیگ برتر از ساعت 18:30 دقیقه امروز (شنبه) در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی برگزار شد. تنها غایب تمرین امروز آبی‌پوشان یعقوب کریمی بود که قرار است در تمرین تیم امید شرکت کند.

به گزارش تسنیم، هنوز زمین کمپ استقلال به طور کامل آماده نشده است و به همین خاطر آبی‌پوشان مجبورند در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی تمرین کنند، این درحالی است که برخی شاگردان قلعه‌نویی به سفت بودن این زمین اعتراض دارند. آنها مدعی‌اند به خاطر تمرین در این زمین گاهی اوقات از ناحیه پا احساس درد می‌کنند و حتی نمی‌توانند راه بروند.

* امیر قلعه‌نویی امروز به مدت 10 دقیقه برای بازیکنانش صحبت کرد. سرمربی استقلال که عصبانی به نظر می‌رسید، در خصوص دیدار استقلال مقابل سپاهان برای شاگردانش صحبت کرد.

* هنگامی که بازیکنان استقلال خبرنگاران را می‌دیدند در مورد تشییع پیکر مرحوم مهدی نفر، خبرنگار خبرگزاری فارس سؤال می‌پرسیدند و از درگذشت وی ابراز تأسف می‌کردند.

* حدود 20 نفر از هواداران استقلال از نزدیک نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند. این تعداد از تماشاگران در مورد شکایت استقلال از علیرضا فغانی، داور دیدار تیم‌های استقلال و سپاهان صحبت می‌کردند و نسبت به عملکرد این داور انتقاد شدیدی داشتند. آنها معتقد بودند که فغانی به صورت عمدی باعث شکست استقلال مقابل سپاهان شده است.

* پژمان نوری و کرار جاسم بازهم با فرزندان خود در تمرین حاضر شدند و آرش برهانی کاپیتان استقلال دقایقی با آنها بازی کرد.

* سجاد شهباززاده به دلیل مصدومیت از ناحیه آشیل پا به صورت اختصاصی تمرین کرد.

* تمرین امروز استقلال ابتدا زیر نظر جواد زرینچه انجام شد. وی از بازیکنان خواست که در نقاطی از زمین به دنبال یکدیگر بدوند و هر بازیکنی که گرفتار بازیکن دیگری شد، باید به آن بازیکن کولی دهد. صحنه کولی دادن استقلالی‌ها باعث خنده بازیکنان و هواداران استقلال شده بودند. خسرو حیدری در این بخش از تمرین به شوخی گفت هاشم بیک‌زاده قصد دارد به خودش کولی دهد! در بخش های دیگری از تمرین مرور کارهای تاکتیکی در دستور کار شاگردان قلعه‌نویی قرار گرفت.

* امید ابراهیمی و آندرانیک تیموریان دقایقی پیش از آغاز بازی درون تیمی با یکدیگر به صحبت پرداختند.

* رضا نعلچگر، رضا رجبی و منصور پورحیدری از نزدیک نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند.

تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته چهارم مسابقات لیگ برتر روز سه‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم سایپا خواهد رفت.

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عیادت برهانی از یک استقلالی دوآتشه

آرش برهانی و آندرانیک تیموریان از غلامحسین مظلومی - پیشکسوت باشگاه فوتبال استقلال - عیادت کردند.

به گزارش ایسنا، افکارنیوز عکسی را از عیادت آرش برهانی از غلامحسین مظلومی در بیمارستان منتشر کرده است.

آرش برهانی و آندرانیک تیموریان شنبه شب با حضور در بیمارستان بهمن با غلامحسین مظلومی دیدار کردند.

مظلومی هفته گذشته برای ادامه درمان خود در بیمارستان بهمن بستری شد.

غلامحسین مظلومی روی تخت بیمارستان هم پیراهن استقلال را بر تن دارد.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 89 از 150 نخستنخست ... 3979878889909199139 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)