سلام دوستان لطفا لینک دانلود فصل 3 و 4 و 5 و بذارید![]()
سلام دوستان لطفا لینک دانلود فصل 3 و 4 و 5 و بذارید![]()
صفحه اول پایین تاپیک هستش
بیا سید
فصل سوم
پارت اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت دوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت سوم
پارت چهارم
کاش 1080 میزاشتین.
لامصب ادم وسوسه میشه کیفیت بالا دانلود کنه.
اگه 1080 بود با این بیت ریت دوباره از اول دانلود میکردم
خط داستانی فصل هفتم لو رفت . البته هنوز از طرف HBO یا عوامل سریال تایید/تکذیب نشده.
خیلی چیزای مهمی توی این فصل اتفاق می افته. اگه حتی 1% واستون مهمه که سوپرایز بشید متن رو نخونید
پ.ن : متنش انگلیسیه
خیلی بده که زندگیت به خاطر تصمیم یکی دیگه نابود بشهبعد از اون،تا روزی که زنده ای باید با خیال"چی میشد اگه ..."زندگی کنی
حضور بازیگران سریال "بازی تاج و تخت" در ورزشگاه سانچز پیسخوان یکی از اتفاقات جالب امشب لالیگا بود. آنها بازی سویا بارسا را تماشا کردند و البته طرفدار تیم میزبان بودند که بازی را باخت. سیزن جدید بازی تاج و تخت در اندلس فیلمبرداری می شود و بازیگران در روز تعطیلی تفریحی جز فوتبال را انتخاب نکرده بودند.
![]()
اقا من فیلمو به بار دیگه دارم از اول میبینم خیلی چیزای تازه فهمیدم اولین فیلمی هست که دارم 2 بار میبینمش و اصلا هم خسته کننده نیست برام
هیلاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)