صفحه 231 از 290 نخستنخست ... 131181221229230231232233241281 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,301 به 2,310 از 2891

موضوع: Game of Thrones | به انتها رسید ..

Moderator
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لرد بیلیش زندس

احتمال خیانت دنریس به جان اسنو وجود داره

4. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    لرد بیلیش زندس

احتمال خیانت دنریس به جان اسنو وجود داره
    دومی ممکنه اما اولی بعیده تازه زنده هم باشه دیگه زنده بودنش اهمیتی نداره وقتی قراره جنگ رخ بده..
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

Moderator
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

7. کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    تریلر فصل هشتم در راه است …

بعد از چند تیزر که HBO از فصل هشتم در این مدت منتشر کرده است ، همه ما دیگر کمابیش منتظر تریلری از فصل هشتم هستیم. به تازگی جیمز هیبرد ، خبرنگار Entertainment Weekly ، در مصاحبه ای با تهیه کنندگان سریال ، دیوید بنیوف و دی بی وایس ، در رابطه با اینکه آیا اصلـا تریلری در راه هست یا نه از آنها پرس و جو کرده است. دیوید بنیوف با اعتقاد بر اینکه تریلر، سهم ویژه ای در مارکتینگ و محبوبیت اثر دارد ، پاسخ داد :

« دیوید لینچ ( کارگردان سرشناس هالیوود ) می‌گفت آرزو می کرد هیچ تریلری در سینما و … وجود نداشت. این کاملـا درست است. اینطور شما به سینما می روید و اثری کاملـا تازه ای می بینید.»

همچنین دی بی وایس ، تهیه کننده دیگر سریال ، در تکمیل حرف دیوید بنیوف و اینکه چرا تریلرها فاکتور سورپرایز را از اثر می گیرند، می گوید :

« من هم آرزو می کردم تریلری وجود نداشت و ترجیح میدادم کسی بگه : بهم اعتماد کن و برو ببینش!»
    تهیه کنندگان سریال در پایان حرف خود با تاکید بر تاثیر تریلر بر هایپ کردن طرفداران ادامه می دهند :
    «با این حال تریلری در کار خواهد بود چون مدتی پیش وقتی با فرزندانمان مشغول دیدن Ready Player One بودیم و HBO تریلر WestWorld را منتشر کرد و دیدیم ، اینگونه شدیم : آه ، حتما باید اینکار را بکنیم.»
    از طرفی جیمز هیبرد اعتقاد دارد امسال بر خلاف سال های گذشته فقط شاهد یک تریلر کامل از فصل هشتم خواهیم بود چرا که HBO نیازی در هایپ کردن بیش از اندازه بزرگترین اثر خود ندارد و سعی می کند با انتشار تصاویر و تیزرهای کوچک تنور Game Of Thrones را داغ نگه دارد.

در هر حال با توجه به انتشار فصل های قبل و انتشار تریلر آن ها در فاصله ۳۰-۵۰ روز قبل شروع فصل ، احتمال می رود تا عید امسال شاهد تریلری از فصل هشتم و پایانی خواهیم بود!

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای
    سوفی ترنر پایان داستان را به هر کس که بخواهد می گوید …

چندی پیش بود که HBO تیزری با محوریت سه شخصیت سانسا ، آریا و جان اسنو منتشر کرد و طرفداران را با خیل عظیمی از سوالـات ایجاد شده در ذهنشان تنها گذاشت. تعدادی از طرفداران با نتیجه گیری از این تیزر -که کارش را به عنوان یک تیزر به نحو احسن انجام داد- عقیده دارند عاقبت این سه شخصیت مرگ است ، درصورتیکه سوفی ترنر خلـاف این را بروز می دهد و به طرفداران اطمینان می دهد که این تیزر هیچ ربطی به اتفاقات داستان ندارد و صرفا یک تیزر است.

جدای این تئوری های به ظاهر سطحی که قبلـا به دفعات راجبه آن ها گفته ایم ، سوفی ترنر به تازگی مصاحبه ای با مجله W انجام داده است و می گوید :

«من در نگه داشتن رازها افتضاحم! با این سابقه فکر نمی کنم دیگر کسی رازی به من بگوید چون می دانند که نمی توانم آن را پیش خود نگه دارم. تا الـانش هم پایان فصل هشتم را به چند نفر گفته ام.»

نکته جالب آنجاست که به گفته خود وقتی این کار را انجام داده است مست نبوده و کاملـا از قصد این کار را کرده است و اضافه می کند :

«در آن زمان مست نبودم و اینجوری بودم که به آنها گفتم : اگر پایان داستان رو میخوای بدونی باشه بهت میگم. هرچند آنها از افرادی بودند که می شناختم و می دانستم که این مسئله را به عنوان راز پیش خود نگه می دارند.»

سوفی ترنر در ادامه مصاحبه خود از دردسر موهای خود برای بازی در Game Of Thrones و اینکه مجبور بوده است هر روز موهای خود را بشورد می گوید و شرح می دهد :

«هیچوقت به این کار عادت نداشتم. فکر می‌کنم علتش این است که برای بازی در سریال از کلـاه گیس استفاده میکردم و بنابراین چسب در موهای من گیر میکرد و مجبور می شدم هر روز آن را بشویم. دیگر موهایم به آن شرایط عادت کرده است و اگر بیش از دو روز طول بکشد ، چرب می‌شود و خیلی خوشحالم که دیگر مجبور نیستم کلـاه ‌گیس بپوشم.»

در پایان مصاحبه ، سوفی به این سوال که چه چیزی از Game Of Thrones به یادگار برداشته است ، پاسخ می دهد :

«لباس زیر سانسا! به این فکر کردم که آن را قاب کنم ولی مردم فکر می کنند این کار کمی عجیب است! پوشیدنش نیز عجیب است هرچند جایی که باید را نیز پوشش نمی دهد!»

نیمه حرفه ای
    کیت هرینگتون در فکر جشن خداحافظی برای سریال …

کمتر از سه ماه به پایان حماسی ترین سریال تاریخ مانده است و کم کم باید برای خداحافظی همیشگی با این اقتباس جاویدان خود را آماده کنیم. کاری که کیت هرینگتون برنامه ی ویژه ای برای آن دارد!

کیت هرینگتون که به مدت هشت سال ، نقش یکی از کلیدی ترین شخصیت های داستان را بازی کرد ، به تازگی با Sky News مصاحبه ای داشته است و علـارقم تلـاش خبرنگار برای حرف کشیدن از او ، کوچکترین نکته ای از داستان را به زبان نیاورد ولی همانطور که قبلـا نیز گفته بود ، به طرفداران هشدار داد که فصل پایانی ممکن است دارای پایان خوشی نباشد!

در ادامه مصاحبه ، کیت هرینگتون از برنامه ویژه خود برای تماشای قسمت های پایانی سریال می گوید :

«فکر می کنم احتمالـا برای قسمت پایانی یک مهمانی تدارک ببینم. دقیقا هنوز نمی‌دانم. نمی‌دانم آیا قرار است آن را تنهایی تماشا کنم یا اینکه یک مهمانی داشته باشم و آن را با مردم تماشا کنم.»

در آخر کیت هرینگتون به طرفداران گفت در فصل پایانی ، رابطه حقیقی جان اسنو با اژدهایان فاش خواهد شد و تصویری جدید از آن به نمایش گذاشته می شود!

13. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    مقدار زمان قسمت های فصل هشتم مشخص شد …

مدتی پیش بود که عوامل سریال قول قسمت هایی طولـانی تر برای فصل هشتم را به طرفداران دادند و دقایقی پیش بالـاخره زمان هر قسمت فصل هشتم مشخص شد.

شبکه فرانسوی Orange Cinema Series که مسئولیت پخش فصل هشتمGame Of Thrones را در فرانسه دارد در توییتی اعلـام کرد که بنا به گفته عوامل شبکه HBO ، دو قسمت اول فصل هشتم ۶۰ دقیقه ای و چهار قسمت پایانی آن ۸۰ دقیقه ای خواهد بود که به مانند قسمت پایانی فصل هفتم طولـانی ترین قسمت های سریال خواهند بود!

بدین صورت میانگین زمان قسمت های فصل هشتم ۷۳ دقیقه خواهد بود که ۲۰ دقیقه طولـانی تر از میانگین زمان تمام قسمت های سریال است و همانطور که گفته شده بود شاهد فصلی طولـانی خواهیم بود.

صفحه 231 از 290 نخستنخست ... 131181221229230231232233241281 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)