صفحه 34 از 47 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 331 به 340 از 461

موضوع: ▲▲▲ ...مذاکرات هسته ای.... ▲▲▲ | راهپیمایی طرفداران توافق هسته ای

فعال
    چشم ها به عقربه های ساعت: 9 شب به وقت وین

دقایقی پیش خبرگزاری فرانسه به نقل از یک دیپلمات ایرانی در وین اعلام کرد که احتمال رسیدن به توافق تا پایان امشب ، ضعیف است.

این خبر بعد از آن منتشر می شود که فابیوس، وزیر خارجه فرانسه گفت که هنوز یک شکاف وجود دارد که حل نشده است.

عصر امروز به وقت تهران، ظریف و کری با هم دیدار کردند که ارزیابی ها حاکی از روند مثبت این جلسه خصوصی بوده است. قرار است ظریف با همتای فرانسوی اش نیز دیدار دو طرفه داشته باشد. نشست های دوجانبه ، معمولاً پیش از نشست عمومی صورت می گیرد.

در چنین فضایی ، وزیر خارجه روسیه می گوید که شانس توافق وجود دارد و وزیر خارجه چین هم معتقد است که توافق نزدیک است چرا که پیشرفت های جدیدی حاصل شده است.

هیچ کدام از هیات ها، اطلاعاتی بیشتر از این کلی گویی ها نمی دهند و بدین ترتیب فضای تعلیق در میان خبرنگارانی که بیرون درهای مذاکرات در انتظارند، به پایتخت های 7 کشور مذاکره کننده و مشخصاً ایران کشیده می شود .

اینک همه چشم ها به عقربه های ساعت در وین است تا 21 شب (23:30 به وقت ایران) از راه برسد، زمانی که قرار است نشست عمومی وزرای 7 کشور برگزار شود و بسیاری امیدوارند که از این نشست، دود سفید بلند شود و توافق صورت بگیرد.

فعال
    شبکه تلویزیونی راشا تودی خبر داد که ایران و 5+1 درباره برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی هم به توافق رسیدند.

فعال
    وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به خبرنگاران که پرسیدند امشب کار مذاکرات تمام می شود؟ گفت : خیر.

فعال
    حمایت کارتر از توافق هسته‌ای ایران

رییس‌جمهور پیشین آمریکا درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 گفت:‌ من معتقدم که ما کار درست را انجام می‌دهیم.

جیمی کارتر، رییس‌جمهور پیشین آمریکا در سال‌های 1977 تا 1981 در گفت‌وگو با نشریه آتلانتیک در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 که هم اکنون در وین در جریان است گفت: من فکر می‌کنم که ما کار درستی انجام می‌دهیم. من اخبار رایزنی‌ها را دنبال می‌کنم و امیدوارم که جان کری، وزیر امور خارجه و دیگران این مذاکرات را با موفقیت به پایان برسانند.

رییس‌جمهور پیشین آمریکا ادامه داد: همان طور که می‌دانید روس‌ها و چینی‌ها به علاوه متحدان اروپایی‌مان در کنار ما در حال کار هستند. من کاملا به جان کری که از نظر من بهترین وزیر امور خارجه‌ای است که آمریکا تاکنون داشته، اعتماد دارم.

کارتر هم‌چنین گفت: من اطمینان دارم که اگر توافقی حاصل شود کاملا قابل اجراست و برای آمریکا، ایران و دیگر کشورهای جهان خوب خواهد بود.

فعال
    محمد جواد ظریف در حساب توییتری خود نوشت اگر توافق هسته ای به دست اید ، بدان معنا است که همه در زمانی که میتوانستیم بازنده باشیم برنده بودیم.

ظریف نوشته است: «اگر توافق هسته ای به دست بیاید، پیروزی دیپلماسی به این معنی خواهد بود که همه در زمانی که می توانستیم بازنده باشیم، برنده بودیم. ساده و واضح: نیاز به چرخش نیست.»\

عنتری نژاد . و اون جلیلی

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    وزارت خارجه اتریش: برای مراسم پایانی 3 ساعت وقت نیاز داریم

مارتین وایس سخنگوی وزارت خارجه اتریش گفت به هیات های مذاکره کننده گفته ایم برای مراسم پایانی مذاکرات ایران و 1+5 به سه ساعت وقت نیاز داریم.

وایس روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ما به سه ساعت وقت برای آماده سازی لجستیک مراسم پایانی وقت نیاز داریم . باید عکاسان و تصویربرداران به مقر سازمان ملل بیایید برای عکس دسته جمعی از هفت وزیر خارجه و بعد از ان جلسه خبری در استریا سنتر برگزار شود.

سخنگوی وزارت خارجه اتریش افزود: این که چه زمانی توافق شود به ما ارتباطی ندارد ، ما برای مراسم پایانی مذاکرات سه ساعت وقت لازم داریم.

فعال
    سي ان ان: توافق هسته اي منتظر حل تحريم تسليحاتي است

فعال
    سخنگوی کاخ سفید گفت: برخی از موانع هنوز حل نشده است.

فعال
    یش از 700 خبرنگار و عکاس منتظر برگزاری نشست عمومی هفت کشور برای جمع بندی مذاکرات هستند.

فعال
    شبکه خبری پرس تی وی در خبری فوری نوشت: کاخ سفید اعلام کرد، در صورتیکه نتیجه نهایی امشب حاصل نشود، توافقنامه موقت هسته ای تمدید خواهد شد.

همچنین این شبکه خبری به نقل از کاخ سفید اعلام کرد، تا زمانی که پیشرفت وجود دارد گفتگوها ادامه پیدا خواهد کرد.

صفحه 34 از 47 نخستنخست ... 24323334353644 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)