نوشته اصلی توسط vahid من رو ایسکو حساسیتم به مراتب بیشتر از دی ماریاس خیلی بی عرضس کارلتو
نوشته اصلی توسط HO33E!N نه اهل عکس و فیلم جمع کردن نیستم پی اس جی بد جور دنبال آب کردن بازیکناشه بعضی عکسها رو نمیشه نگه نداشت... ضمنا حدود 4 فصله تمام گلهای تیمُ با کیفیت Full HD جمع کردم
نوشته اصلی توسط HO33E!N نباید دیگه کسی رُ رد کنن ولی خیلی رفتن دیماریا و خدیرا به وقوع نزدیکه بله متاسفانه
نوشته اصلی توسط vahid بعضی عکسها رو نمیشه نگه نداشت... ضمنا حدود 4 فصله تمام گلهای تیمُ با کیفیت Full HD جمع کردم اومدم شیراز هارد به هارد می کنیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی بی عرضس کارلتو پرز از اونم بدتر
نوشته اصلی توسط vahid پرز از اونم بدتر مورینیو بود از این تخما نداشت پرزانگار خودشُ در حد رئال نمیدونه اصلا
نوشته اصلی توسط HO33E!N اومدم شیراز هارد به هارد می کنیم حجم فایلهای امسال (فقط گلهای زده) 21.5 گیگ
نوشته اصلی توسط HO33E!N مورینیو بود از این تخما نداشت پرزانگار خودشُ در حد رئال نمیدونه اصلا اقتدار مورینیو رو هیچ مربی نداشت
نوشته اصلی توسط vahid اقتدار مورینیو رو هیچ مربی نداشت هر چی رکورد زدیم تو نقل و انتقالات یا قبل یا بعدشههر چند که با اومدن سوارز و بیل موافق بود
نوشته اصلی توسط vahid حجم فایلهای امسال (فقط گلهای زده) 21.5 گیگ من گزارش عربی و انگلیسی بایرن و اتلتیکو دارم خیلی خوبه هر از چند صباحی نگا میکنم کیف میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن