صفحه 13 از 700 نخستنخست ... 311121314152363113513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    روزنامه ميرر انگليس از مذاکرات موفقيت*آميز آنخل دي*ماريا و باشگاه آرسنال خبر داد و اعلام کرد اين بازيکن آرژانتيني پس از پايان جام جهاني به تيم انگليسي خواهد پيوست.

آرسنال فردا (شنبه) در فينال جام حذفي انگليس در ورزشگاه ومبلي لندن به ديدار هال سيتي مي رود. رسانه*هاي انگليسي اعلام کردند باشگاه آرسنال مذاکرات موفقيت*آميزي با آنخل دي*ماريا ستاره آرژانتيني رئال مادريد داشته است و اين بازيکن آرژانتيني قرار است پس از پايان جام جهاني به آرسنال ملحق شود.

دي*ماريا اين فصل در تيم رئال مادريد عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشت اما به نظر مي*رسد پس از پايان جام جهاني اين بازيکن آرژانتيني پيراهن آرسنال را به تن کند. او همچنين در جام جهاني 2014 يکي از بازيکنان آرژانتين در اين رقابت*ها خواهد بود.

فصل گذشته نيز مسوت اوزيل هافبک آلماني رئال مادريد با جدايي از اين تيم پيراهن آرسنال را به تن کرد.

2. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دل بوسکه :” توضیح دلیل خط زدن آربلوا یک اشتباه است “

مرجع خبری رئال مادرید : ویسنته دل بوسکه در مورد خط زدن آربلوا گفت :” همیشه با هم رابطه خوبی داشتیم و برای من فرد خیلی عزیزی است . ”
    وی افزود :” در شرایط مشکل بازیکنانی مثل کریستیانو و ریبری را مهار کرد و همیشه با سبک دیدگاه من هماهنگ بود . اما هیچ توضیحی در مورد خط زدنش نمی دهم چرا که این یک اشتباه است . “

4. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مارکا : توافق اولیه رئال با آلبرتو مورنو

,

رئال مادرید تابستان پر سر و صدایی مثل تابستان قبلی نخواهد داشت . چند بازیکن نسبتا ارزان و کم نام و نشان . یکی از آنها راکتیچی است که می تواند نقش جایگزین ژابی را داشته باشد و نفر دیگر هم آلبرتو مورنوست ، آینده دار ترین دفاع چپ اروپا .

گفته می شود رئال با این بازیکن به توافق اولیه هم ریسده است . او دوست نزدیک راموس است و می داند که کوئنت رائو شانس جدایی دارد . رئال در گذشته خریدهای گرانقیمتی مثل باپتیستا و راموس را از سویا داشست و او می تواند همین راه را ادامه بدهد .
    آلبرتو چند ماه پیش با سویا تمدید کرد و رقم فسخ قراردادش بالاست . سویا در زمستان پیشنهاد ۱۴٫۵ میلیونی ناپلوی را رد کرد . لیورپول هم او را می خواهد و مورینیو نیز او را در لیستش قرار داده است .
    اما خود او مسلما رئال را به هر باشگاه دیگری ترجیح می دهد . مسلما هیچ دفاع چپی در دنیا آینده اش به اندازه او روشن نیست و همین باعث می شود که رئال به دنبالش باشد .

6. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    رقابت اتلتیکو با رئال برای راکیتیچ

ایوان راکیتیچ قطعا در سوپرکاپ اروپا در روز ۲۲ مرداد در کاردیف حضور می یابد . قراردادش می گوید که این کار را با پیراهن سویا انجام می دهد اما زیاد هم قطعی نیست . بهترین بازیکن فینال تورین آینده چندان مشخصی ندارد .

احتمالا در کاردیف حضور می یابد اما مشخص نیست با چه تیمی . رئال و اتلتیکو که در فینال لیسبون حضور دارند ، جدی ترین مشتریانش هستند .
    در هفته های اخیر تمدید راکیتیچ با سویا خوب پیش نرفته است . به نظر می رسد که قراردادش را تمدید ننکند چرا که به گزارش مارکا ، نماینده ای از رئال با وکیلش تماس گرفته و از تمایل آنجلوتی به وی خبر داده است .
    عملکرد بی نظیر راکیتیچ در مقابل رئال در پیزخوان که په په را محو خود کرد ، باعث شد که آنجلوتی تبدیل به حامی شماره یک این بازیکن شود .
    سویا هر چند که به حفظ او اصرار می ورزد اما به خوبی می داند که این آخرین فرصت برای فروش اوست چرا که سال بعد چاره ای به جز فروش رایگان او ندارند . رقم فسخ قراردادش ۴۰ میلیون یوروست اما بعید است که تیمی بیش از ۲۵ میلیون یورو برایش بپردازد .

8. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آنجلوتی :” کریستیانو فردا بازی می کند “

کارلو آنجلوتی اعلام کرد که فردا کریستیانو بازی می کند تا گل بزند و کفش طلایش را قطعی کند .

کریستیانو :” آماده است . فردا بازی خواهد کرد . مشکلی وجود ندارد . ”
    تمایل میلان :” این را خواندم . صحت ندارم . رابطه بسیار خوبی با میلان دارم . با گالیانی خیلی صحبت می کنیم . اما این فقط یک بحث رفاقتی است . آینده ام کاملا مشخص است . ”
    لوپز :” دچار مصدومیت شده است و به همین خاطر به او استراحت دادیم . قبلش مشکلی نداشت . این فقط یک مصدومیت جزئی است و می خواهیم در فینال در بهترین سطحش باشد و به همین خاطر به او استراحت داده ایم . ”
    خدیرا :” به او دقایقی را خواهیم داد چرا که نیاز دارد . در ویگو خیلی خوب کار کرده است . بعدش مشکلی نداشت . می تواند یک گزینه برای فینال باشد . ”
    ترکیب بازی فردا :” هنوز تصمیم نگرفته ام . فردا تصمیم می گیرم . ”
    جایگزین ژابی :” اصلی ترین گزینه اوست چرا که برای گرفتن جای ژابی او را خریدیم و بازی در این پست را بلد است . او توان حضور در همه بازیها را دارد . چه بازیهای مهم و چه غیر مهم . حضور در رئال آسان نیست . در ابتدا مشکلات بدنی داشت و بازی نمی کرد . از کارش راضی هستیم . سال بعد بهتر بازی خواهد کرد و کیفیت لازم برای حضور در فینال را دارد . ”
    بازی فردا :” باید جدیت را داشته باشیم تا برای آخرین بازی فصل آماده شویم . امیدوارم هواداران رفتار محبت آمیزی داشته باشند . ”
    رئال دوست دارد چه تیمی لالیگا را ببرد ؟ ” تمایل رئال این است که روند این هفته مان را ادامه بدهیم . جو خوبی در رختکن وجود دارد . ب به خوبی آماده شده ایم . جدیت لازم را داریم . باید هفته بعد نیز همین گونه باشیم تا آماده شنبه شویم . فردا یک بازی جذاب خواهیم داشت . فکر می کنم که خوب است که تیمی که لایق بردن است ، برنده شود . ”
    هفته فینال چمپیونزلیگ چطور خواهد بود ؟ ” خیلی عادی . باید آرامش لازم را داشته باشیم ، خبو تمرین کنیم و به خوبی اماده شویم . این هفته خوب بود چرا که تقریبا همه بازیکنانمان برگشتند . باید این روند را ادامه بدهیم . ”
    چه نمره ای به فصل اولتان می دهید ؟ مورینیو در فصل اولش گفت که فوق العاده بوده است … ” (می خندد) . دوست ندارم نمره بدهم . نظر شخصی خودم را دارم . منتظر بازی لیسبون هستم . همه منتظرش هستند . بعد از آن بازی در مورد کار خودم نظر می دهم . البته دوست ندارم در مورد کار خودم صحبت کنم . اول باشگاه باید نظر بدهد ، بعد بازیکنان و بعدش رسانه ها . ”
    وقتی در فینال بود ، پیش از فینال ها کلیپ برای بازیکنانش پخش می کرد :” برایشان کلیپ پخش می کنم تا نشان بدهم که در چه لحظه ای هستند . باید خیلی خاص آماده شوند . یک کلیپ کوتاه پخش می کنم تا حواس بازیکنان پرت نشود . خیلی خاص خواهد بود . ”
    زیدان :” خیلی چیزها یاد گرفته است . شخصیت و توانش را دارد . به خوبی یاد گرفته تا با بازیکنان صحبت کند و به آنها انگیزه بدهد و برنامه تمرین را بچیند . آماده سرمربیگری در هر تیمی است . این تصمیمی است که خودش بگیرد . اگر دست من باشد ، دوست دارم با ما بماند . ”
    تردید در مورد ترکیب لیسبون :” بحثی ندارم . فعلا به آماده سازی تمرینات فکر می کنم . روز قبل از بازی ترکیب را مشخص می کنم . “

10. 2 کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    رئال مادريد فصل را با پيروزي به پايان رساند

تيم فوتبال رئال مادريد در آخرين ديدار اين فصل لاليگا به پيروزي رسيد.

در يک ديدار ديگر از هفته سي و هشتم و پاياني لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال رئال مادريد که هفته گذشته با شکست مقابل سلتاويگو شانس قهرماني را از دست داده بود در ورزشگاه خانگي خود سانتياگو برنابئو ميزبان اسپانيول تيمي ديگر از ايالت کاتالان بود که اين مسابقه در نهايت با نتيجه 3 بر يک به سود رئال مادريد به پايان رسيد.

گرت بيل در دقيقه 64 و موراتا در دقايق 86 و 90 براي رئال در اين ديدار گلزني کردند و تک گل اسپانيول را نيز پيتزي در دقيقه 90 وارد دروازه رئال کرد.

رئال مادريد که خود را براي بازي حساس شنبه هفته آينده در فينالي ليگ قهرمانان اروپا مقابل رقيب همشهري*اش اتلتيکو مادريد آماده مي*کند با اين برد 87 امتيازي شد و موقتا به جايگاه دوم جدول صعود کرد. اسپانيول نيز با 42 امتياز به کار خود در رقابت*هاي اين فصل پايان داد.

12. کاربر مقابل از EHSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بنزما با مصدومیت به رختکن رفت

مرجع خبری رئال مادرید : مصدومیت بنزما در مقابل اسپانیول زنگ خطرها را به صدا در آورد . این بازیکن که بازی قبلی را هم از دست داده بود در دقیقه ۶۶ با موراتا تعویض شد .

او که از ناحیه پای چپ احساس درد می کرد ، جای خود را به موراتا داد و مستقیما به رختکن رفت .

14. 2 کاربر مقابل از EHSAN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    غارسا

فوق حرفه ای
    6 بازی با اتلتیک بدون برد

فوق حرفه ای
    جالب اینجاست شنبه باید واسه موفقیت همین اتلتیک دعا کنن

صفحه 13 از 700 نخستنخست ... 311121314152363113513 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)