ناواس زنش خوشگله دخترش زشت
ناواس زنش خوشگله دخترش زشت
فقط لناپیلار
![]()
زن ایکرم خیلی زشته فک کنم همون دیوث هم این بلا رو سر ایکر اورد اون دفعه یه سایتی نوشت بخاطر رابطه جنسی زیاد بدن ایکر شل شده حس واکنش نشون دادن نداره![]()
رونالدو252 گل در 246 بازی برای رئال مادرید
![]()
کيلور ناواس، ششمين دروازهبان خارجي رئالمادريد
کيلور ناواس تبديل به ششمين دروازه بان خارجي تاريخ رئال مادريد است.
رئال مادريد در طول تاريخ خود معمولا هميشه به دروازه بان هاي اسپانيايي اعتماد کرده است اما در سالهاي اخير دروازه بان هايي مثل ايلگنر، بيزاري و دودک نيز درون دروازه رئال ايستاده اند.
اولين دروازه بان خارجي رئال مادريد، يولا کيژل در دهه 30 (1933-1935) بود که پيش از جنگ داخلي اسپانيا در چارچوب دروازه سفيدپوشان ايستاد. دومين دروازه بان خارجي رئال، روجليو آنتونيو دومينگز بود که بين سالهاي 1957 تا 1962 حراست دروازه رئال را به عهده داشت.
بودو ايلگنر، دروازه بان آلماني در سال 1996 و در سن 34 سالگي به رئال آمد و به همراه اين تيم قهرمان جام باشگاه هاي اروپا در سال 1997 شد.بيزاري، دروازه بان خارجي بعدي رئال بود که در سال 1999 به مادريد آمد و يک سال بعد از اين تيم جدا شد.
آخرين دروازه بان غير اسپانيايي رئال يرژي دودک بود که بين سالهاي 2007 تا 2011 ذخيره کاسياس در رئال مادريد بود.
کیلور وارد مادرید شد
![]()
کیلور ناواس، سومین خرید فصل رئال مادرید دقایقی پیش وارد مادرید شد تا آماده مراسم معارفه خود شود.
این بازیکن فردا ظهر در برنابئو در مقابل هواداران رئال مادرید معارفه خواهد شد.
شخصیت واقعی کریستیانو رونالدو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهاجم کلمبیایی موناکو هر گونه صحبت مبنی بر جدایی اش را تکذیب می کند.
به گزارش Goal بین الملل، رادامل فالکائو پس از بازی دیشب برابر آرسنال و قهرمانی در امارات کاپ به AS گفت:
"از علاقه رئال مادرید خبر ندارم ودر حال حاضر به هیچ باشگاهی جز موناکو فکر نمی کنم. من قصد دارم با موناکو سخت تمرین کنم در هر پستی که مربی بخواهد، بازی کنم."
لازم به ذکر است پیش از این شایعات جدی مبنی بر پیوستنش به رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات شنیده می شد.
ساعت و تاریخ بازی سوپرکاپ اسپانیا اعلام شد
ساعت و تاریخ بازیهای سوپرجام اسپانیا میان رئال مادرید و اتلتیکو مادرید اعلام شد.
اتلتیکو مادرید در روز ۱۹ آگوست ، ساعت ۲۳:۰۰ به وقت محلی (۲۹ مرداد، ۰۱:۳۰ بامداد به وقت ایران) به مصاف رئال مادرید در برنابئو می آید. بازی برگشت نیز در روز ۲۲ آگوست ساعت ۲۲:۳۰ (۱شهریور، ۰۰:۰۰ بامداد) در ویسنته کالدرون برگزار می شود.
اتلتیکو مادرید به عنوان قهرمان لالیگا رو در روی رئال مادرید به عنوان قهرمان جام حذفی اسپانیا قرار خواهد گرفت تا تکلیف قهرمان سوپرجام اسپانیا مشخص شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)