صفحه 214 از 700 نخستنخست ... 114164204212213214215216224264314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,131 به 2,140 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    تیتر ثابت می مونه هر کس خبر میخواد باید بیاد داخل تاپیک
    نمیدونم هر کاری خودت میدونی بکن حالم گرفتس و حس و حالشو ندارم رابین ویلیامز
    تو گاو میخوری

امشب بازی به این مهمی داریم آچغال

حداقل برو پست اولُ یه ویرایش بزن... بازیکنای ورودی و خروجی رو بزن... یه عکس یا یکی دو خط برا بازی امشب بذار

فوق حرفه ای
    همه چیز از کاردیف شروع شد، شهری کوچک در کشوری کوچک. پسرکی که به خاطر مدل گوش هایش مورد تمسخر دوستانش قرار می گرفت، دوستی صمیمی تر پیدا کرد و آن هم توپ فوتبال بود.
    سال ها گذشت و رابطه او با دوست صمیمی اش باعث شد تا کم کم به دنیای فوتبال حرفه ای وارد شود. پله های ترقی را به سرعت طی کرد از شهر خود خارج شد. تا این که زمزمه هایی مبنی بر پیوستنش به باشگاه محبوبش رئال مادرید به گوش رسید. تیمی که از همان کودکی طرفدارش بود و لباس هایش را می پوشید. زمزمه ها به حقیقت پیوست و سرانجام پس از کش و قوس های فراوان او به رویایش رسید. با ورود او به مادرید همه چیز تحت تاثیر تعدادی رقم بود. هوز رقم انتقال این پسرک مشخص نشده بود اما چیزی که قطعی بود این بود که باید او را به عنوان یکی از گرانقیمت ترین و یا شاید گراقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال دانست، موضوعی که فشارها را بیش از پیش بر روی او بیشتر می کرد.

روزهای ابتدایی حضور او به دلیل نداشتن تمرینات پیش فصل خوب پیش نرفت و مدتی را به دلیل مصدومیت از میادین دور بود تا شایعات مبنی بر ارزش نداشتن او بیشتر شود. از آن سو ستاره جدید تیم رقیب فصل را با گلزنی شروع کرد و پسرک ولزی با شاهد درخشش وی و بالا رفتن انتظارات از خودش بود. اما او از همان کودکی با فشارها زندگی کرده بود، برای همین کم نیاورد و دوباره از جایش بلند شد. گذشت و گذشت تا روز موعود فرا رسید.
    فینال، دشمن دیرینه و مهم تر از همه غیب فوق ستاره هم تیمی به دلیل مصدومیت، همه این ها بار روانی این مسابقه را برای او بیشتر می کرد. تیم حریف با تمامی قوا مقابل پسرک ولزی و یارانش قرار گرفته بود. توپ گرد فوتبال چرخید و چرخید تا در دقیقه 84 وقتی همه چیز مساوی بود زیر پاهای ستاره قصه ما قرار گرفت. توان بدنی اش به کمکش آمد، قلب حریف را نشانه گرفت و همچون تیری که از کمان شلیک می شود به سمت دشمن حرکت کرد. دنیا را به تحسین وا داشت. پسرک ولزی با حرکت و سرعت انفجاری خود به دروازه حریف رسید و به زیبایی هر چه تمام تر توپ را از بین پاهای دروازه بان حریف وارد دروازه کرد. پسری که او را دوستانش مسخره می کردند حالا قهرمان میلیون ها هوادار شده بود و چه افتخاری بالاتر از این که بعد از اتمام بازی مرد سال فوتبال جهان تو را در آغوش بگیرد و از تو تشکر کند.

آن دیدار با تمام خوشی هایش تمام شد و حالا او را به عنوان یکی از ارکان بزرگترین باشگاه جهان می شناختند. باشگاهی که برای جاودانه شدن در تاریخ فقط به عدد 10 فکر می کرد. آن ها در تاریخ 112 ساله خود 9 قهرمانی اروپا کسب کرده بودند و علی رغم فاصله زیاد با رقیبان، برای بهترین بودن عزم در دو رقمی کردن آن کرده بودند. هدفی که چند ساله پیاپی تا چند قدمی آن رسیده بودند اما هرگز دستشان به آن نرسیده بود.

بعد از گذر کردن از موانع بزرگ و کوچک، باشگاه مادریدی به فینال اروپا رسیده بود. یعنی تنها یک قدم تا رسیدن به رویای میلیون ها مادریدیستاها در سرتاسر دنیا. اما این بار توپ گرد طور دیگری چرخید. قهرمان قصه ما در طول این مسابقه چند موقعیت گل داشت که در هیچ یک دوست صمیمی اش با او یاری نکرد و مسیری به غیر از مسیردلخواه وی را انتخاب کرد. ثانیه ها گذشت و گذشت تا این که بازی به اوقات تلف شده رسید. ساق های بازیکنان خسته بود و دیگر توان فرارهای برق آسا نداشت اما پسرک ولزی بار دیگر کم نیاورد. دوید و دوید تا به دورازه حریف نزدیک شد. توپی را که هم تیمی اش به سمت دروازه شلیک کرده بود پس از دفع دروازه بان به سمت آسمان رفت و پس از فرود آمدن در راستای دید او قرار گرفت. حالا تنها یک نیروی جاذبه بین او و رساندن میلیون های عاشق به معشوفه شان فاصله داشت. با تمام خستگی خود را از زمین جدا کرد و با یک ضربه سر دیدنی توپ را وارد دروازه کرد تا بار دیگر با به ثمر رساندن گل قهرمانی اش، میلیون ها هوادار رئال مادرید را که خود از بچگی یکی از آن ها بود، به "لادسیما" ی رویاییشان برساند.

در حال حاضر چندماه گذشته است. پسرک ولزی قصه ما خوشحال تر از همیشه فوتبالش را ادامه می دهد و باید بار دیگر در فینالی دیگر برای تیمش به میدان برود. اما این بار داستان کمی متفاوت است، او به شهر زادگاهش برخواهد گشت. شهری که دوستانش را در آن از دست داد اما دوست دیگری پیدا کرد. شهری که الفبای فوتبالش را در آن آموخت و این بار شاید دوستانش به جبران دوران کودکی برای تماشای وی حتی از دور به ورزشگاه بیایند. به ورزشگاه بیایند تا شاید پسرک کک مکی از دور نیم نگاهی به آن ها بکند، شاید هم نکند. به ورزشگاه بیاییند تا به احترامش، به احترام اراده اش او را ایستاده تشویق کنند و شاهد هنرنمایی او با دوست صمیمی بچگی اش باشند.
    پسرک کک مکی دنیا را چرخید و چرخید و بار دیگر به کاردیف رسید...

3. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    تو گاو میخوری

امشب بازی به این مهمی داریم آچغال

حداقل برو پست اولُ یه ویرایش بزن... بازیکنای ورودی و خروجی رو بزن... یه عکس یا یکی دو خط برا بازی امشب بذار
    اماده کن تا بزنم حس و حال هیچی ندارم

حرفه ای
    الان یعنی مارسلو خیلی تو دفاع کمک میکنه فابیو هم دریغ از یه سانتر کاش میشد اینا رو ادغام کرد

اربلوا بره کی جواب غارساییا رو بده
    خوبی اون دو تا اینه که مکمل همن، اگه میشد ادغامشون کرد، بهترین دفاع چپ تاریخ ساخته میشد ... الان کارواخالُ تو راست داریم، آربلوا هم برا کار دفاعی خوبه... تازه ناچو هم آچار فرانسه س میشه همه جا استفاده کرد ازش...

من میگم برا گرفتن دارمیان عجله نکنیم... بازیکنای بهتری میشه تو این پست پیدا کرد

حرفه ای
    اماده کن تا بزنم حس و حال هیچی ندارم
    خاک

آماده می کنم ولی من آماده کنم خیلی هم نیاز به تو ندارم میدم امیر ویرایش میکنه

فوق حرفه ای
    as صحبت های انچلوتی را منتشر کرده است:

- آیا تیم در حد دلخواه شما آماده است؟
    "ما خوب هستیم. آنهایی که در 5 آگوست به تمرینات بازگشته اند، زمان زیادی نداشته اند اما تمرینات در این چند روز اخیر خوب بوده است. ما به سختی کار می کنیم تا خود را برای این دیدار آماده کنیم."
    - کریستیانو چطور است؟ آیا خامس و کروس بازی خواهند کرد؟
    "کریستیانو بدون هیچ مشکلی با شدت کامل تمرین می کند. او هر کاری که لازم بود انجام داده است تا برای این مسابقه آماده شود. مشکلاتی که او فصل گذشته داشت، برطرف شده اند. فکر می کنم او فصل را خوب شروع خواهد کرد. کروس و خامس هم بازی خواهند کرد."
    - در مورد دی ماریا چه؟ آیا او جدا خواهد شد؟
    "این مشکلی است که نباید در نزدیکی این مسابقه در موردش بحث کرد. او تمرین کرده است تا برای این مسابقه آماده باشد و این کار را به بهترین نحو ممکن انجام داده است. در مورد این مسئله هیچ صحبتی در رختکن تیم نشده است؛ وقتی بازیکنی به والدبباس می آید یعنی همراه تیم است. ما باید تا 31 آگوست صبر کنیم."
    - آیا احساس می کنید که برای حفظ این شغل، باید قهرمانی لیگ را به دست آورید؟
    "اجازه دهید در همین ابتدای کار، با بدبینی به ماجرا نگاه نکنیم. این اولین کنفرانس مطبوعاتی من است و شما در مورد از دست دادن شغل صحبت می کنید... [می خندد]. این درست است که مادرید همواره باید پیروز شود و باشگاه به سختی کار کرده تا ترکیب تیم را تقویت کند. من تنها می توانم به شما بگویم که می خواهیم دستاوردهای فصل گذشته را تکرار کنیم."
    - گفته می شود که شاید خدیرا و دی ماریا به بایرن مونیخ بروند. آیا واقعیت دارد؟
    "سامی بازیکن رئال مادرید است و تا 30 ژوئن 2015 قرارداد دارد. هیچ چیزی دیگری برای افزودن وجود ندارد. در حال حاضر آنها بازیکن رئال مادرید هستند، هم آنخل و هم سامی."
    - آیا امسال بار دیگر از سیستم چرخشی دروازه بان ها استفاده خواهید کرد؟
    "هنوز نمی دانم، و یا شاید هم نمی خواهم به شما بگویم... [می خندد]. ایکر فردا بازی خواهد کرد؛ او در فرم خوبی قرار دارد و شایسته بازی کردن است. او فصل گذشته در چمپیونزلیگ هم خوب عمل کرد."
    - آیا انتظار دارید که بیل حتی از فصل گذشته هم بهتر شود؟
    "او حالا مادرید، باشگاه و شهر را بهتر می شناسد... فکر می کنم او بهتر از فصل گذشته خواهد بود. او از لحاظ فیزیکی و ذهنی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. نمی دانم که آیا فردا بازی خواهد کرد یا نه. همه در مورد اینکه او در خانه خود بازی خواهد کرد، صحبت می کنند اما ممکن است او کار را از روی نیمکت آغاز کند..."
    - مردم در مورد 'اثر گرث' صحبت می کنند. آیا فکر می کنید که او کاندید دریافت توپ طلا و احتمالاً برنده آن باشد؟
    "او یکی از بهترین بازیکنان دنیا است و هیچ شکی در این باره وجود ندارد. فصل گذشته او تماشایی بود، و نحوه به اتمام رساندن فصلش بسیار خوب بود. اما ببینید، تنها در این تیم رقابت بسیار زیادی وجود دارد... اگر شما می گویید که گرث شایسته دریافت توپ طلا است، پس می توانید از راموس و رونالدو هم به شایستگی نام ببرید..."
    - خامس در کدام پست بازی خواهد کرد؟
    "او در تمام پست های خط حمله می تواند بازی کند. او می تواند در جایی که برای کلمبیا بازی می کرد، بازی کند، در مرکز و یا کمی عقب تر به عنوان هافبک تهاجمی. من او را در پست های مختلف امتحان خواهم کرد."
    - آیا صحبتی در مورد دیگو لوپز دارید؟
    "او پیشنهاد خوبی برای جدایی دریافت کرد. می خواهم از او به خاطر کمک هایی که در مسیر فتح عناوین قهرمانی به ما کرد، تشکر کنم و برایش آرزوی موفقیت دارم. من محبت زیادی به میلان دارم و می دانم که وی آنجا خوشحال خواهد بود."
    - سال گذشته شما به دنبال تعادل بودید و آن را پیدا کردید. آیا کروس این را تقویت خواهد کرد و یا شما کارهای بیشتری به او محول خواهید کرد؟
    "به عنوان یک فرد او کمک زیادی به ما خواهد کرد. ما باید تعادلی که فصل گذشته به دست آوردیم را حفظ کنیم. اگر بتوانیم آن را حفظ کنیم، می توانیم یک فصل فوق العاده دیگر داشته باشیم."
    - چه تفاوت هایی میان سویای کنونی با تیمی که فصل گذشته شما را شکست داد وجود دارد؟
    "آنها همان هویت سال گذشته خود را دارند و این تغییری نخواهد کرد. آنها در خط میانی بازیکنان جدیدی دارند اما نگرش آنها یکسان خواهد ماند."
    - کاسیاس گفت که در بهترین فرم خود نبوده است. از لحاظ ذهنی، آیا او به یک بازی خوب در یک فینال نیاز دارد؟
    "ایکر یک دروازه بان فوق العاده است و فصل گذشته نیز فوق العاده ظاهر شد. او خیلی عالی عمل خواهد کرد. هر بازیکنی ممکن است در یک مسابقه اشتباه کند. من هم ممکن است در چینش ترکیب دچار اشتباه شوم. اشتباه کردن یک بخش طبیعی در زندگی هر فردی است. شما باید از اشتباهات خود درس بگیرید. ما کاملاً به ایکر اعتماد داریم."

8. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خوبی اون دو تا اینه که مکمل همن، اگه میشد ادغامشون کرد، بهترین دفاع چپ تاریخ ساخته میشد ... الان کارواخالُ تو راست داریم، آربلوا هم برا کار دفاعی خوبه... تازه ناچو هم آچار فرانسه س میشه همه جا استفاده کرد ازش...

من میگم برا گرفتن دارمیان عجله نکنیم... بازیکنای بهتری میشه تو این پست پیدا کرد
    ما دفاع چپ مشکلی نداریم
    مشکل دفاع راسته

کارواخال ازش اسطوره اخلاق که هیچ ازش بالوتلی در نیاد باید خدا رو شکر کنی
    تو بازیای پیش فصل حسین اس میداد میگفت وحید واقعا چه فکری در مورد کارواخال میکرد

فوق حرفه ای
    خاک

آماده می کنم ولی من آماده کنم خیلی هم نیاز به تو ندارم میدم امیر ویرایش میکنه
    همینکارو بکن

فوق حرفه ای
    یعنی میشه مثه بازی رفت پارسال با سویا باشیم

حرفه ای
    ما دفاع چپ مشکلی نداریم
    مشکل دفاع راسته

کارواخال ازش اسطوره اخلاق که هیچ ازش بالوتلی در نیاد باید خدا رو شکر کنی
    تو بازیای پیش فصل حسین اس میداد میگفت وحید واقعا چه فکری در مورد کارواخال میکرد
    کارواخال فقط میخواست منو ضایع کنه گمونم صدامو شنید لاشی

به هر حال دفاع راست که قابلیت های بیشتری داشته باشه بگردیم پیدا میشه

صفحه 214 از 700 نخستنخست ... 114164204212213214215216224264314 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)