یکی ترجمه کنه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از Sport 1، هافبک 32 ساله اسپانیایی به ناگاه تصمیم به ترک رئال مادرید و پیوستن به بایرن مونیخ گرفت. آلونسو دیروز برای شرکت در تست های پزشکی به مونیخ سفر کرد و امروز در سانتیاگو برنابئو با هواداران رئال خداحافظی خواهد کرد.
آلونسو در اولین مصاحبه خود بعد از پیوستن به بایرن مونیخ در مصاحبه با کانال تلویزیونی Sport 1 آلمان گفت: "اگر بایرن مونیخ به شما علاقه داشته باشد، شما فقط یک لحظه درباره آن فکر می کنید و پیوستن به چنین باشگاه بزرگی را هدف قرار می دهید. من مشتاقانه منتظر اتفاقات آینده هستم. مونیخ شهری جهانی است. من و خانواده ام اینجا احساس امنیت و آرامش خواهیم کرد.
احساس غرور و افتخار می کنم که در چنین سنی شانسی مجدد برای حضور در باشگاهی بزرگ را بدست آوردم و بسیار خوشحالم.
باشگاه قبلی، رئال مادرید: در رئال دوره موفقی را پشت سر گذاشتم. سال هایی فوق العاده، اما در حال حاضر می خواهم نشان دهم که برای یکی دیگر از باشگاه های بزرگ جهان و رسیدن به موفقیت هر کاری انجام دهم.
هم تیمی های جدید: من بسیاری از بازیکنان را از بازی های لیگ قهرمانان می شناسم، شواین اشتایگر، لام، نویر، این ها پسرهایی خوب و بازیکنانی در سطح جهان هستند و بودن هر روزه با آن ها فوق العاده خواهد بود.
مربی تیم ... پپ گواردیولا: وقتی شما به اسم او نگاه می کنید موفقیت های درخشان و رسیدن به تمامی افتخارات را می بینید. او تقریباً به تمامی افتخارات رسیده است. پپ دلیل آمدن من به مونیخ بود و با هم می خواهیم موفقیت کسب کنیم.
آوازه باشگاه بایرن مونیخ: من همیشه شنیده ام که بایرن مونیخ شبیه یک خانواده بزرگ است. آن ها با کار حرفه ای به اینجا رسیده اند. اکنون من بخشی از این خانواده هستم و این فوق العاده ست.
باشگاه بایرن مونیخ به صورت رسمی جذب آلونسو را اعلام کرد. هافبک اسپانیایی دیروز تست های پزشکی را پشت سر گذاشت و قراردای 2 ساله با بایرن مونیخ به امضا رساند. باشگاه رئال مادرید هم ساعتی قبل این انتقال را تایید کرده بود. گفته می شود انتقال آلونسو 10 میلیون یورویی بوده است.
![]()
هر کس عکس واسش نمیاد مقصر خودشه![]()
ژابی همون زمان هم که اومد رئال، به خاطر احساسات و علاقه نبود... ژابی همیشه منطقیه... همون زمان هم گفت هدف من از اومدن به رئال، تکمیل کلکسیون افتخاراتمه، من با لیورپول نمیتونستم لیگُ ببرم، به همین خاطر اومدم رئال... الان هم فهمیده، باید بخش اعظم فصلُ نیمکت نشین باشه، رفته بایرن... اینم تاکید میکنم که هر جا میره با جون و دل بازی می کنه
البته این اواخر زیاد سوتی میداد و افت کرده بود![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)