lLionell -9 پاسخ +5
عالییییی ... ولی این کریس جدیدا بدجور رو فرمه من میترسممم .![]()
lLionell -9 پاسخ +5
عالییییی ... ولی این کریس جدیدا بدجور رو فرمه من میترسممم .![]()
هیدینگ همچنان از نظر من بهترین مربی دنیاست... شاید تنها کسیه که از مورینیو بیشتر قبولش دارم...
اصلا هم قبول ندارم که تاکتیک مورینیو کامل شده تاکتیک هیدینگ بوده... تاکتیک هیدینگ یه لول بالاتر بود کاملا... استفاده از 4 تا هافبک به شکل لوزی که کاملا بارسا رو نابود کرد... در حالی که مورینیو از دو تا سه هافبک دفاعی جلوی خط دفاع استفاده کرد برای بستن فضا...
شاید سیستمی که آنچلوتی پارسال استفاده کرد، تقویت شده سیستم مورینیو بود ولی سیستم هیدینگ کاملا متفاوت بود
کلا وقتی آدم این نظرات غارسایی ها رو میخونه روح و روانش شاد میشه![]()
صد در صد!
گواردیولا وقتی بارسا رُ گرفت بستر کاملا واسش اماده بود
شاید اگر 5 سال زودتر یا دیرتر ظهور میکرد هیچ وقت اسمی ازش نبود
البته من منکر این نمیشم یه تفمر نویی رُ اورد و ارائه کرد و تا چند سال هم جواب داد با توجه به ابزاری که بهش انعطلف میداد اما واقعیت اینه که نتوسنت قبات داشته باشه
مشکل بزرگش همینه که تک بعدی کار میکنه
یکی مثل مورینیو نگاه میکنه به تیم خودش و تیم رو به روش و چیزی که میخواد شیوشو تغییر میده اما گواردویلا به این اعتقادی نداره همیشه یه چیز میخواد حالا این که تواناییش هست یا نه الا واسش مهم نیست
sir amin -0 پاسخ +11
پنالدو واقعا برای تو که مثلا یک بازیکن بزرگی خجالت داره...
حرف زدن تو کجا شاه لئو کجا یکمی ادب یاد بگیر خودخواه مغرور![]()
بقران حاضرم شرط ببندم اینا سر مصاحبه ها شدن طرفدار بارساو تصویری که کیروشی پور و مزدک میرزایی و اخبار ورزشی از رونالدو ساختن
![]()
چقدر سایت طرفداری رئال باز شده![]()
من برخلاف تمام باران معتقدم گوردیولا مربی بزرگیهیعنی اینکه بگیم مربی بزرگی نیست استدلال به اندازه کافی نداریم ولی واسه دلیل بزرگ بودنش فقط همین بس که تو یه بازه زمانی n تا جام درو کرده که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیزاره
اینکه بگیم گوردیولا بازیکن داشته و زیاد کار شاخی نکرده تو بارسا حرف قانع کننده این نیسا کدوم مربی بدون مهره کافی تونسته اینقدر جام بیاره فوتبال عوامل زیادی توش دخیلین مربی هر چقدر بزرگ هم باشه باید مهره کافی داشته باشه تا بتونه موفق بشه
شاید در مورد گوردیلا 10 .15 سال دیگه بشه به طور قطع اظهار نظر کرد ببینم چه دستاورد هایی داشته هنوز اول راهه
ولی در حال حاظر مربی بزرگیه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)