صفحه 442 از 700 نخستنخست ... 342392432440441442443444452492542 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,411 به 4,420 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    lLionell -9 پاسخ +5
    عالییییی ... ولی این کریس جدیدا بدجور رو فرمه من میترسممم .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    اشتباه نکن گاس هیدینگ راه مبارزه رو پیدا کرد که سرشو بریدن چون بارسا اون سال باید به هر قیمتی قهرمان میشد بخاطر اون مسائل یونیسف و قرارداد با فیفا و ...

مورینیو کامل تر کرد
    هیدینگ همچنان از نظر من بهترین مربی دنیاست... شاید تنها کسیه که از مورینیو بیشتر قبولش دارم...
    اصلا هم قبول ندارم که تاکتیک مورینیو کامل شده تاکتیک هیدینگ بوده... تاکتیک هیدینگ یه لول بالاتر بود کاملا... استفاده از 4 تا هافبک به شکل لوزی که کاملا بارسا رو نابود کرد... در حالی که مورینیو از دو تا سه هافبک دفاعی جلوی خط دفاع استفاده کرد برای بستن فضا...
    شاید سیستمی که آنچلوتی پارسال استفاده کرد، تقویت شده سیستم مورینیو بود ولی سیستم هیدینگ کاملا متفاوت بود

حرفه ای
    کلا وقتی آدم این نظرات غارسایی ها رو میخونه روح و روانش شاد میشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    یه نکته دیگه هم هست... گواردیولا اگه تو بارسا موفق شد، حاصل چند تا چیز با هم بود... یکی افول کامل رئال تو اون سالها... یکی حمایت های خاص تو اروپا... تو یکی هم شخص مسی که وقتی تو اوج بود، هر وقت تاکتیک گواردیولا خنثی میشد از خلاقیت شخصیش استفاده می کرد گره بازی رو باز می کرد... همین باعث شد گواردیولا فکر کنه بارسا اگه اوج گرفته صرفا به خاطر تفکرات شخص خودش بوده... به همین خاطر وقتی رفت بایرن، به جای اینکه سعی کنه تاکتیک مناسب با ابزارش رو انتخاب و تقویت کنه، رفت سعی کرد بازیکنها رو مطابق تاکتیک خودش بچینه و عوض کنه... همین هم باعث شد شکست بخوره...
    صد در صد!
    گواردیولا وقتی بارسا رُ گرفت بستر کاملا واسش اماده بود
    شاید اگر 5 سال زودتر یا دیرتر ظهور میکرد هیچ وقت اسمی ازش نبود
    البته من منکر این نمیشم یه تفمر نویی رُ اورد و ارائه کرد و تا چند سال هم جواب داد با توجه به ابزاری که بهش انعطلف میداد اما واقعیت اینه که نتوسنت قبات داشته باشه
    مشکل بزرگش همینه که تک بعدی کار میکنه
    یکی مثل مورینیو نگاه میکنه به تیم خودش و تیم رو به روش و چیزی که میخواد شیوشو تغییر میده اما گواردویلا به این اعتقادی نداره همیشه یه چیز میخواد حالا این که تواناییش هست یا نه الا واسش مهم نیست

فوق حرفه ای
    sir amin -0 پاسخ +11
    پنالدو واقعا برای تو که مثلا یک بازیکن بزرگی خجالت داره...
    حرف زدن تو کجا شاه لئو کجا یکمی ادب یاد بگیر خودخواه مغرور

فوق حرفه ای
    هیدینگ همچنان از نظر من بهترین مربی دنیاست... شاید تنها کسیه که از مورینیو بیشتر قبولش دارم...
    اصلا هم قبول ندارم که تاکتیک مورینیو کامل شده تاکتیک هیدینگ بوده... تاکتیک هیدینگ یه لول بالاتر بود کاملا... استفاده از 4 تا هافبک به شکل لوزی که کاملا بارسا رو نابود کرد... در حالی که مورینیو از دو تا سه هافبک دفاعی جلوی خط دفاع استفاده کرد برای بستن فضا...
    شاید سیستمی که آنچلوتی پارسال استفاده کرد، تقویت شده سیستم مورینیو بود ولی سیستم هیدینگ کاملا متفاوت بود
    دقیقا
    سیستمی که هدینیگ پیاده کرد حلو بارسا, بارسا رُ منفعل کرده بود کاملا

فوق حرفه ای
    بقران حاضرم شرط ببندم اینا سر مصاحبه ها شدن طرفدار بارساو تصویری که کیروشی پور و مزدک میرزایی و اخبار ورزشی از رونالدو ساختن

حرفه ای
    چقدر سایت طرفداری رئال باز شده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    از نظر من گواردیولا هیچ وقت مربی بزرگی نبوده چون بزرگ فکر نمیکنه
    گواردویلا همو نطور که اقا هم فرمودن از فوتبال لذت نمیبره
    به نظر من گواردولا یه حور خودشیفتست و یه باروی داره تو فوتبال خیلی دلش میخواد اونو موفق کنه نه تیمشُ
    غلسفه گواردوبلا از نتیجه و تیم واسش مهم تره واسه همین خیلی وقتا عذابش میده این پایبندیش به سیکی که داره
    گواردویلا حتی اگر بدونه سیستمش شکست خوردست بازم بهش اصرار میکنه وقتی که 3 گل عقب میفته بازم بهش اصرار میکنه اینا نشون میده همه چیو
    من برخلاف تمام باران معتقدم گوردیولا مربی بزرگیه یعنی اینکه بگیم مربی بزرگی نیست استدلال به اندازه کافی نداریم ولی واسه دلیل بزرگ بودنش فقط همین بس که تو یه بازه زمانی n تا جام درو کرده که جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیزاره

اینکه بگیم گوردیولا بازیکن داشته و زیاد کار شاخی نکرده تو بارسا حرف قانع کننده این نیسا کدوم مربی بدون مهره کافی تونسته اینقدر جام بیاره فوتبال عوامل زیادی توش دخیلین مربی هر چقدر بزرگ هم باشه باید مهره کافی داشته باشه تا بتونه موفق بشه

شاید در مورد گوردیلا 10 .15 سال دیگه بشه به طور قطع اظهار نظر کرد ببینم چه دستاورد هایی داشته هنوز اول راهه
    ولی در حال حاظر مربی بزرگیه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    چقدر سایت طرفداری رئال باز شده

سهیل بارسا -0 پاسخ +8
    خیلی باحال بود اره تراشتگن داره تعارف میکنه اول مسی سوار بشه قربونشون برم که اینقد واسه هم احترام قایلن دم همشون گرم واقعا عاللی بازی کردن همشون خشته نباشن زنده باد بارسا

صفحه 442 از 700 نخستنخست ... 342392432440441442443444452492542 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)