صفحه 588 از 700 نخستنخست ... 88488538578586587588589590598638688 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,871 به 5,880 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    پلاتینی میخواد بارسا رو قهرمان کنه

با موافقت اکثریت اعضای اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) از سال 2018 تورنمنت جدیدی با عنوان لیگ ملت‌های اروپا به تقویم رویدادهای فوتبالی قاره سبز اضافه خواهد شد که این تورنمنت جایگزینی برای اکثر بازی‌های تدارکاتی و دوستانه پراکنده‌ای است که در طول سال میان تیم‌های اروپایی برگزار می‌شود.
    رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا که در واقع بازی‌های دوستانه تیم‌‌های ملی عضو یوفا را سازماندهی می‌کند، همانطور که از اسم آن پیداست در قالب لیگ برگزار می‌شود و در آن از سیستم سقوط یا صعود هم استفاده می‌شود. هنوز شیوه دقیق برگزاری این رقابت‌ها مشخص نشده است اما طبق گزارش طرح اولیه یوفا حضور تمامی 54 عضو این اتحادیه در رقابت‌هاست که بر اساس جایگاه‌شان در رنکینگ ضریب مشترک یوفا، در 4 گروه تقسیم خواهند شد و تیم‌هایی که عملکرد و نتایج قابل قبولی در این تورنمنت داشته باشند حتی می‌توانند جایزه‌ای مانند سهمیه حضور در مرحله نهایی جام ملت‌های اروپا (یورو ) دریافت کنند.
    طبق اعلام یوفا هر یک از 4 گروه‌های بزرگی که بر اساس رنکینگ ضریب مشترک مشخص می‌شوند، در ادامه به 3 یا 4 گروه‌ کوچک‌‌تر تقسیم می‌شوند که در آن هر تیم در فاصله ماه‌های سپتامبر تا نوامبر هر سال بین 4 تا 6 بازی انجام خواهند داد.
    چه طرح مسخره ای

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    چه طرخ مسخره ای
    اصن پلاتینی هر طرحی بده مسخرس
    فقط پرز

ehsan1361
    Guest
    رئال بیاد تهران با پرچم بارسا میرم فردوگاه

ehsan1361
    Guest
    آهنگ فرودگاه از استاد اندی هم پلی میکنم
    پیشواز تو فرودگاه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    به غیر از کاسیاس هیچ رئالی در ترکیب نیست
    قسمتی از گزارش بازی

اسلواکی با تک گل کوکا بر روی اشتباه ایکر کاسیاس تا آستانه پیروزی پیش رفتند، اما این پاکو آلکاسر جوان بود که توانست با فرصت طلبی خود در آخرین دقایق مسابقه کار را به تساوی کشانده تا به نظر برسد که شاگردان دل بوسکه را از یک شکست دیگر نجات داده است، اما این پایان کار نبود و تیم میزبان مسابقه توانست با حرکت به موقع مارک همسیک و ارسال دقیق میشل دوریس در دقیقه 88 مسابقه گل پیروزی بخش خود را به ثمر برساند.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    قسمتی از گزارش بازی

اسلواکی با تک گل کوکا بر روی اشتباه ایکر کاسیاس تا آستانه پیروزی پیش رفتند، اما این پاکو آلکاسر جوان بود که توانست با فرصت طلبی خود در آخرین دقایق مسابقه کار را به تساوی کشانده تا به نظر برسد که شاگردان دل بوسکه را از یک شکست دیگر نجات داده است، اما این پایان کار نبود و تیم میزبان مسابقه توانست با حرکت به موقع مارک همسیک و ارسال دقیق میشل دوریس در دقیقه 88 مسابقه گل پیروزی بخش خود را به ثمر برساند.
    گلُ دیدم ....عجب گل مفتی خورد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ehsan1361
    Guest
    پایان دل بشکه

ehsan1361
    Guest
    کریس عباس معصومیه ؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    روی کین خاطره ای جالب را از اریک کانتونا نقل می کند که خواندنش خالی از لطف نیست: " در سال های اول حضور من در یونایتد، یک صندوقی برای بازیکنان وجود داشت که هر یک از ما حدود 800 پوند در آخر فصل برای کارهایی که برای مجله داخلی انجام داده بودیم، حضور در ویدیوهای باشگاه و غیره دریافت می کردیم.
    "ما همگی حقوق های مناسبی دریافت می کردیم و 800 پوند برایمان مبلغ تاثیرگذاری نبود، بنابراین تصمیم گرفتیم تمامی این چک های 800 پوندی را جمع کنیم و در یک کلاه بگذاریم، و چک آخری که بیرون آمد، صاحبش برنده تمامی پول ها شود.
    "ما تمامی چک ها را درون کلاه گذاشتیم، به جز چک چند بازیکن جوان تیم، فکر می کنم به جز بکهام و گری و فیل.
    "آن ها دوست نداشتند شرکت کنند. آن ها به تازگی وارد تیم اصلی شده بودند و پول اضافی برای خرج کردن نداشتند، اما اسکولزی و نیکی بات، چک هایشان را داخل کلاه ذاشتند.
    "من فکر می کنم سومین چک از آخر بودم، اما آخرین چک، اریک کانتونا بود. او نزدیک به 16 هزار پوند برنده شده بود.
    "او روز بعد وارد شد، همه از هر طرف به او تیکه می پراندند؛ 'اریک، حرومزاده خوش شانس!'
    "اما او کسی را مامور کرده بود که چک ها را نقد کند، او پول ها را دو قسمت کرد و بین نیکی بات و پل اسکولز تقسیم کرد، زیرا به زعم او به اندازه کافی جرات داشتند تا ریسک کنند با اینکه پول کافی برای اینکار نداشتند. آن دو نفری هشت هزار پوند گیرشان آمد.
    "من با خود فکر کردم، 'چه حرکتی!' هیچ کس این کار را انجام نمی داد."

حرفه ای
    دیدی هستم

صفحه 588 از 700 نخستنخست ... 88488538578586587588589590598638688 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)