صفحه 649 از 700 نخستنخست ... 149549599639647648649650651659699 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,481 به 6,490 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    اودگارد :رونالدو رو به مسی ترجیح میدم
    مارتین اودگارد، پدیده نروژی در حالی که بسیار خوشحال به نظر می رسید در در برنابئو معارفه شد. در ابتدای مراسم بوتراگوئنو او را معرفی کرد و گفت :” افتخاری است که تو را در این جا داریم و برایش آرزوی موفقیت می کنیم.” و در ادامه گفت که اودگارد قرار است که فعلا در کاستیا بازی کند :” اودگارد با تیم اصلی و کاستیا تمرین می کند اما بازیهایش در کاستیا خواهد بود و اگر کارلو آنچلوتی بخواهد به او فرصت خواهد داد و پیش فصل آینده را در کنار تیم اصلی رئال خواهد بود.”
    بوترا همچنین اظهار داشت که پدر اودگارد قرار است که در آکادمی رئال مادرید مشغول به کار شود :” پدر این بازیکن یک مربی تحصیل کرده است و می تواند به رده های پایه باشگاه رئال مادرید ملحق شود.”
    در ادامه این پدیده 16 ساله بیان کرد :” رئال مادرید را انتخاب کردم چرا که بهترین گزینه برای پیشرفت من بود.این باشگاه بهترین گزینه ها را پیش روی من قرار داد. چرا رئال را به بارسا ترجیح دادم ؟ چون که با من برخورد خوبی داشتند و این جا مثل خانه ام بود.”
    وی در مورد حضورش در رتمرینات رئال اظهار داشت :” با بازیکنان آشنا شدم و با هم صحبت کردیم اما حرفی که زدیم بین خودم و آنها باقی می ماند. شخصیت های بی نظیری داشتند”
    اودگارد افزود:” مهم نیست که چه زمانی در تیم اصلی و چه زمانی در تیم رزروهای رئال بازی کنم. مهم این است که بتوانم رشد کنم. اکنون سرحال هستم و کاملا آماده ام تا در تمرینات شرکت کنم. اگر آنچلوتی بخواهد در تیم اصلی بازی کنم هیجان زده خواهم بود و در غیر این صورت برای بازی در کاستیا هیجان زده ام.”
    وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از او خواست خودش را معرفی کند بیان کرد :” من بازیکنی هستم که در اختیار داشتن و حفظ توپ را دوست دارم.”
    او همچنین در این باره که از میان کریستیانو رونالدو و لیونل مسی کدام یک را انتخاب می کند گفت :” قطعا رونالدو. او در کنار بیل و ایسکو بازیکنانی هستند که الگوی خودم قرارشان خواهم داد.”
    اودگارد در ستایش از نقش پدرش که قرار است در آکادمی رئال فعالیت کند بیان کرد :” پدرم برای من خیلی مهم بوده است و تمرینات زیادی را در کنار او انجام دادم.”
    وی گفت که می داند که در اسپانیا فشار بیشتر از نروژ خواهد بود و از سویی مصدومیت جزئی او هم رفع شده است.
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

2. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اودگارد :رونالدو رو به مسی ترجیح میدم
    مارتین اودگارد، پدیده نروژی در حالی که بسیار خوشحال به نظر می رسید در در برنابئو معارفه شد. در ابتدای مراسم بوتراگوئنو او را معرفی کرد و گفت :” افتخاری است که تو را در این جا داریم و برایش آرزوی موفقیت می کنیم.” و در ادامه گفت که اودگارد قرار است که فعلا در کاستیا بازی کند :” اودگارد با تیم اصلی و کاستیا تمرین می کند اما بازیهایش در کاستیا خواهد بود و اگر کارلو آنچلوتی بخواهد به او فرصت خواهد داد و پیش فصل آینده را در کنار تیم اصلی رئال خواهد بود.”
    بوترا همچنین اظهار داشت که پدر اودگارد قرار است که در آکادمی رئال مادرید مشغول به کار شود :” پدر این بازیکن یک مربی تحصیل کرده است و می تواند به رده های پایه باشگاه رئال مادرید ملحق شود.”
    در ادامه این پدیده 16 ساله بیان کرد :” رئال مادرید را انتخاب کردم چرا که بهترین گزینه برای پیشرفت من بود.این باشگاه بهترین گزینه ها را پیش روی من قرار داد. چرا رئال را به بارسا ترجیح دادم ؟ چون که با من برخورد خوبی داشتند و این جا مثل خانه ام بود.”
    وی در مورد حضورش در رتمرینات رئال اظهار داشت :” با بازیکنان آشنا شدم و با هم صحبت کردیم اما حرفی که زدیم بین خودم و آنها باقی می ماند. شخصیت های بی نظیری داشتند”
    اودگارد افزود:” مهم نیست که چه زمانی در تیم اصلی و چه زمانی در تیم رزروهای رئال بازی کنم. مهم این است که بتوانم رشد کنم. اکنون سرحال هستم و کاملا آماده ام تا در تمرینات شرکت کنم. اگر آنچلوتی بخواهد در تیم اصلی بازی کنم هیجان زده خواهم بود و در غیر این صورت برای بازی در کاستیا هیجان زده ام.”
    وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از او خواست خودش را معرفی کند بیان کرد :” من بازیکنی هستم که در اختیار داشتن و حفظ توپ را دوست دارم.”
    او همچنین در این باره که از میان کریستیانو رونالدو و لیونل مسی کدام یک را انتخاب می کند گفت :” قطعا رونالدو. او در کنار بیل و ایسکو بازیکنانی هستند که الگوی خودم قرارشان خواهم داد.”
    اودگارد در ستایش از نقش پدرش که قرار است در آکادمی رئال فعالیت کند بیان کرد :” پدرم برای من خیلی مهم بوده است و تمرینات زیادی را در کنار او انجام دادم.”
    وی گفت که می داند که در اسپانیا فشار بیشتر از نروژ خواهد بود و از سویی مصدومیت جزئی او هم رفع شده است.
    چه قد بده که مجبورشون می کنن از 16 سالگی خایه مالی ر ُ شروع کنن

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حالا واقعا خوبه یا از ایناس که تبلیغیه فقط؟
    مثلا یه زمانی گوتزه و نیمار و هازارد خیلی هجمه داشتن
    گوتزه که اصلا خوشم نمیاد

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    وبسايت موندودپورتيوو (نزديک به باشگاه بارسلونا) پس از رسمي شدن انتقال مارتين اودگارد به رئال، اقدام به انتشار دو توئيت جنجالي اين بازيکن کرد.

به گزارش "ورزش سه"، البته این توئیت ها در زمان خود جنجالی محسوب نمی شدند اما پس از انتقال اودگارد به رئال، او اقدام به پاک کردن آنها از حساب توئیتر خود کرد. دلیلش هم مشخص بود؛ هر دو توئیت در مورد لئو مسی بودند.

در توئیت اول او با نوشتن کلمه "Meeeessi"،عکسی از فوق ستاره بارسا با پیراهن تیم ملی آرژانتین در جام جهانی منتشر کرده بود و در توئیت دوم با انتشار عکسی از خود در حال خواندن زندگینامه مسی، نوشته بود که از خواندن کتاب جدید مسی لذت می برد. لازم به ذکر است که اودگارد ساعتی پیش در نشست خبری خود به تمجید از رونالدو پرداخت و گفت که او را به مسی ترجیح می دهد.

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    لوکاس سیلوا در آستانه پیوستن به رئال مادرید

رئال مادريد در آستانه امضاي قرارداد با هافبک آينده دار باشگاه کروزيرو قرار دارد.

به گزارش "ورزش سه"، مذاکرات ابتدایی رئال مادرید با باشگاه برزیلی، روز 18 دسامبر صورت گرفت اما کروزیرو روی پیشنهاد 12 میلیون یورویی رئال به توافق نرسید و اعلام کرد که برای واگذاری سیلوا، 15 میلیون یورو می خواهد. مذاکرات دو طرف در آن مقطع نیمه تمام ماند اما روز گذشته دور جدید گفتگو ها با حضور پدر و ایجنت سیلوا در برزیل آغاز شد و طبق گزارش نشریه مارکا، کروزیرو تقریبا با قیمت پیشنهادی جدید رئال موفق است.

به ادعای مارکا، طی یکی دو روز آینده، لوکاس سیلوا با قراردادی 6 ساله به رئال می پیوندد و هفته آینده نیز مراسم معارفه او در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد. از سیلوا به عنوان ستاره جدید فوتبال برزیل و جانشین کاکا در تیم ملی یاد می شود.

10. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

به گزارش ایفنام ، گرت بیل ، جیمز رودریگز ، کریم بنزما و لوئیز سوارز ، ستاره های تیم های رئال مادرید و بارسلونا در تبلیغ محصول جدید کمپانی آدیداس حضور یافتند.
    البته این تبلیغ با واکنش منفی هواداران دو تیم مواجه شده و پیشبینی می شود کمپانی آدیداس متحمل ضرر سنگینی شود.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    داستان این هیتر چی بود

14. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    داستان این هیتر چی بود
    داستان کی؟

16. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تصور می شود که رئال مادرید علاقه مند به جذب نابغه 16 ساله آث میلان، حکیم مستور است.

این هافبک تهاجمی مدتی است در سراسر جهان فوتبال به خوبی خود را مطرح کرده است، و به طور عمده به لطف ویدئوی حرکات نمایشی که به طور مشترک با نیمار منتشر کردند، این اتفاق افتاده است.

بنا به گزارش Cope Deportes در اسپانیا، رئال مادرید در حال بررسی پیشنهادی برای ارائه به میلان است تا مستور را به خدمت بگیرد.
    این بازیکن نوجوان هنوز به تیم اصلی روسونری راه نیافته است و رئال مادرید اخیراً نوجوان با استعداد دیگری به نام مارتین اودگارد را به خدمت گرفته است

18. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    چه قد بده که مجبورشون می کنن از 16 سالگی خایه مالی ر ُ شروع کنن
    الان بارسا به تو پیشنهاد بده تو نمیگی من هر شب به عشق بارسا میخوابم ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

20. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 649 از 700 نخستنخست ... 149549599639647648649650651659699 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)