صفحه 675 از 700 نخستنخست ... 175575625665673674675676677685 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,741 به 6,750 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    امسال نمیدونم توی بدنسازی هم چه جوری ریدن که اوضاع تیم اینجوری... فکر کنم رکورد شکستیم تو مصدومیت

فوق حرفه ای
    رئیس کنونی فیفا، سپ بلاتر، از سال 1998 تا کنون در این سمت بوده امّا دوران مدیریت او اخیراً با یک سری حواشی، لکّه دار شده است. این لیست شامل بلاتر، لوئیس فیگو، مایکل فن پراگ (رئیس اتّحادیه فوتبال هلند) و شاهزاده علی بن آل حسین (نایب رئیس کنونی فیفا) است. فیفا در بیانیّه خود اعلام کرد: "پیرو برّرسی های لازم، کمیته انتخابی امروز (دوشنبه، 9 فوریه 2015) رسماً کاندیداهای مناسب برای شرکت در انتخابات ریاست فیفا در روز 29 می 2015 در زوریخ را پذیرفته و اعلام می کند. "کاندیداهای پذیرفته شده، جوزف اس. بلاتر (سوییس)، اچ آر اچ شاهزاده علی بن آل حسین (اردن)، لوئیس فیگو (پرتغال) و مایکل فن پراگ (هلند) هستند. هر یک از این افراد توسّط کمیته اخلاق بنا به مادّه 8 بند 1 (e) و مادّه 15 بند 2 از قوانین انتخابی برای ریاست فیفا برّرسی شده اند. "تبصره 1 از قوانین سازمان فیفا موادّی را که این برّرسی ها طبق آن ها انجام می شود، مشخص می کند."
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    امسال نمیدونم توی بدنسازی هم چه جوری ریدن که اوضاع تیم اینجوری... فکر کنم رکورد شکستیم تو مصدومیت
    یاد سال اخر مورینیو افتادم فقط خدا کنه به اون سرنوشت دچار نشیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    باشگاه رئال مادرید به دنبال جذب هری کین، مهاجم تیم تاتنهام هاستپر است. London Evening Standard گزارش داده که باشگاه اسپانیایی تاکنون سه بار بازی پدیده جدید لیگ برتر را تماشا کرده است.

بنا به گزارش AS، این بازیکن اکنون بعد از دو گلی که مقابل آرسنال به ثمر رساند، 12 گل به ثبت رسانده است. این بازیکن همچنین در رقابت های لیگ اروپا نیز طی هفت بازی 7 گل به ثمر رسانده است.

19 گلی که این بازیکن 21 ساله در اواسط فصل به ثمر رسانده است، او را در میان بهترین گلزنان این فصل لیگ برتر و همچنین لیگ های اروپایی قرار می دهد. به دنبال ابراز علاقه تعدادی از باشگاه های بزرگ اروپایی، در آخرین روز نقل و انتقالات کین قراردادی جدید تا سال 2020 با اسپرز امضاء کرد.
    روزنامه های بریتانیایی گزارش داده اند که استعداد یاب های رئال مادرید در اولین دیدار خود، تحت تأثیر عملکرد این بازیکن قرار گرفته اند. مادرید می داند که معامله بر سر جذب این بازیکن به هیچ وجه آسان نخواهد بود و اینکه دنیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، یک مذاکره کننده سرسخت است. او قبلاً شاهد انتقال مودریچ و بیل به مادرید بوده و در مجموع 145 میلیون یورو به دست آورده است.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یه نفر باید از خود خرش توضیح بخواد وقتی که که یه هافبک دفاعی درست نداری چرا ژابی ستون تیمتو فروختی ؟
    از خود خرش باید پرسید تو که ژابی رو فروختی چرا پس جایگزینش رو نخریدی ؟
    از خود خرش باید پرسید همون داستانایی که سر قضیه انخل اورد رو میخواد سر قضیه راموس هم بیاره ؟
    مربی اگر بخار داشته باشه پرز نمیتونه سرخ ود تو ارنج تیم دست ببره

فوق حرفه ای
    آنچلوتی پیش از بازی رئال در مقابل کوردوبا وعده داده بود که مودریچ 15 روز دیگر به میادین بر می گردد. حالا 18 روز از آن صحبت ها می گذرد و بازیکن کروات 86 روز پس از آغاز مصدومیتش همچنان مشخص نیست که چه زمانی به ترکیب اضافه می شود. این بازیکن از روند درمان خود راضی نیست. او در این 86 روز به چهار شهر مختلف سفر کرده است تا توسط چندین متخصص شرایط خود را مورد بررسی قرار بدهد. پزشکان رئال ، دکتر میکل سانچز ، متخصص درمان به روش سلول مادر ، دکتر لیون ماسچالک در آنتورپ بلژیک و دکتر مولر ولفارت ، پزشک تیم ملی آلمان و بایرن. آخرین پزشک کسی است که توانست که مصدومیت های مداوم روبن را مداوا کند.این معاینه ها نشان می دهد که بازیکن کروات به شدت نگران است و به کادر پزشکی باشگاه رئال اعتماد ندارد.
    مودریچ هم از حاضران در جشن تولد رونالدو پس از شکست سنگین رئال مقابل اتلتیکو بود که البته روز گذشته از هم تیمی هایش به خاطر حضور در این مراسم عذرخواهی کرد
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    مربی اگر بخار داشته باشه پرز نمیتونه سرخ ود تو ارنج تیم دست ببره
    در مورد رفتن انخل میشه اینو گفت ولی درمورد رفتن ژابی نه
    خود ژابی خواست بره کارلتو هم جلوشو نگرفت
    این هیچ ربطی به بی بخار بودن نداره زمان مورینیو هم مورینیو نمیخواست نوری شاهین بره و وقتی شنید که قراره قرض بدنش کلی ناراحت شد پس مورینیو هم بی بخاره ؟
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    میگن کارلتو خوش شانسه بیچاره همه بازیکناش مصدوم شدن باز میگن خوش شانسه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    در مورد رفتن انخل میشه اینو گفت ولی درمورد رفتن ژابی نه
    خود ژابی خواست بره کارلتو هم جلوشو نگرفت
    این هیچ ربطی به بی بخار بودن نداره زمان مورینیو هم مورینیو نمیخواست نوری شاهین بره و وقتی شنید که قراره قرض بدنش کلی ناراحت شد پس مورینیو هم بی بخاره ؟
    چلوو نگیره اما خرید جانشین چی؟؟ اون که دیگه دست مربی
    کارلتو میمرد یه کلام میگفت من اینو میخوام اونو نمیخوام و......؟؟؟
    همه میدونن پرز الان هر کاری دلش بخواد میکنه و کارلتو هم وای میسه و تماشا میکنه...
    من تابستون میدونستم رئال هافبک دفاعی میخواد اون وقت سرمربیش نمیدونست؟؟؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    چلوو نگیره اما خرید جانشین چی؟؟ اون که دیگه دست مربی
    کارلتو میمرد یه کلام میگفت من اینو میخوام اونو نمیخوام و......؟؟؟
    همه میدونن پرز الان هر کاری دلش بخواد میکنه و کارلتو هم وای میسه و تماشا میکنه...
    من تابستون میدونستم رئال هافبک دفاعی میخواد اون وقت سرمربیش نمیدونست؟؟؟
    یعنی منو تو میدونستیم اون نمیدونست ؟قرار بود به خیارامندی اعتماد کنه وقتی جواب نداد چکار کنه ؟
    همین کارو فن خال هم کرد و به فلینی فرصت داد چون ذاتا بازیکن خوبیه حالا تو من یو جواب نداده دلیلش شاید فرصت کم بوده در مورد ایارامندی هم همین صدق میکنه بازیکنی که فصل قبلش بالاتر از ژاوی و ژابی و بوسکتس و اینستا و .... بهترین هافبک فصل اسپانیا انتخاب میشه ذاتا بازیکن بدی نیست شاید فک کرد باید بهش بیشتر فرصت بده که داد ولی هیچ گوهی نشد به خاطر همین رفتن دنبال یکی دیگه
    در ضمن ادم باید بد شانس باشه که تنها هافبک دفاعی خودش 4 ماهی یه بار بازی کنه بعد مصدوم شه و بره تا چند ماه بعد وقتی هم که برگشت مثل بازی با اتلتیک ریدمال باشه و مصدوم شه و بره تا دو ماه دیگه
    من بافروش ژابی الونسو خیلی مخالف بودم و هستم ولی دلیلش کارلتو نمیدونم
    در ضمن کروس رو پرز نخرید کارلو خرید و بیشترین فشار رو خود کارلو اورد تا بخرنش الانم میبینی که چه جور بهش اعتماد داره
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 675 از 700 نخستنخست ... 175575625665673674675676677685 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)